B
Beck's
Гостин
Јас мислам дека ако не дојде Нејмар тоа ќе биде ради Меси
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најсериозни за него биле Баерн.М, мислам дека Пеп ќе го повлече кај него. Нашиве се дебили, освен на Тељо, Адриано и Бартра, на другите од Масија не им даваат шанса.А што правиме со веста од Ел Мундо Депортиво?
За Тиаго ќе ги прегледале понудите ако дојдат?
Нели го купивте овој пред 2-3 сезони? Или и тој е од тие повратниците во Барса?Најсериозни за него биле Баерн.М, мислам дека Пеп ќе го повлече кај него. Нашиве се дебили, освен на Тељо, Адриано и Бартра, на другите од Масија не им даваат шанса.
Од Севиља дојде, мислев општо дека слабо добиваат шанса. Во време на Пеп повеќе им се даваше. Конкретно Адриано има проблеми и со повреди.Нели го купивте овој пред 2-3 сезони? Или и тој е од тие повратниците во Барса?
Не се здрави нека пуштаат такви изјави па 100% дека ќе има понуди. Тиаго ми изгледа среќен со сегашната позиција во Барца а за 2-3 сезони ќе биде способен целосно да ја преземе улогата на Чави. Се надевам дека оваа вест е лажна !А што правиме со веста од Ел Мундо Депортиво?
За Тиаго ќе ги прегледале понудите ако дојдат?
Da,a Xavi ke igra do 37 godiniНе се здрави нека пуштаат такви изјави па 100% дека ќе има понуди. Тиаго ми изгледа среќен со сегашната позиција во Барца а за 2-3 сезони ќе биде способен целосно да ја преземе улогата на Чави. Се надевам дека оваа вест е лажна !