Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Site zboruvame bos muabeti,ubo lepo ke si ostaneme so Puyol i Maskerano :D...Plus na taa pozicija moze da igra Song,a po potreba i Buskets i plus go imame Bartra,Adriano :cuc:

Barcelona are closely watching Real Sociedad centre back Inigo Martinez (21). The Basque player has a 30M buyout clause.

Добро би било покрај Хумелс/Силва да се донесе и овој. Ама ова би значело заминување на еден или двајца од Маскерано, Бартра, Абидал.

Епа колку бе брат? 40? Вие Гетце го дадовте на Баерн за 37 плус помлад и офанзивен играч.. дефанзивците секогаш се слабо платени, само Т.Силва лани 40 милиони тоа пошо шеиците се мрднати. Од 25 не доаѓа у предвид повеќе.
Геце имаше клаузула, не можеше клубот ништо тука. Ама Дортмунд сигурно нема да го даде првиот бек на Германија, кој има договор до 2017 без клаузула, за 25м ЕУР (ако воопшто). Епа Силва ти е убаво мерило, на пример. Дортмунд годинава има 100м ЕУР за вложувајне, не ќе отворат банка. Парите за Хумелс не му требат на клубот, давајне на Хумелс би значело самоубивство на Дортмунд.
--- надополнето: 5 мај 2013 во 01:41 ---
Тиаго Силва не знам како рачунаат Барса да го донесат.Игра во ПСЖ а тие пак не се алчни за пари како негои тимови и да продаваат играчи.Парите не им се проблем,и после само една сезона во кој пола од натпреварите беше повреден,не знам како очекувате да биде продаден.ПСЖ ќе стане гигант ако продолжат да инвестираат како годинава,од нив играч во догледно време ретко кој ќе им купи,освен нормално ако самите не го сакаат.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 20:45 ---

Геце имаше клаузула.Да немаше,50 милиони минимум ќе беше.
Барса го донесе Чигрински за 25,па сега Хумелс за толку сакаат,повеќе немало шанса.Логика нема никаква.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 20:46 ---

Единствена шанса да го донесете овој,е самиот да сака да оди бидејќи Суботиќ му ја пукал девојката.:icon_lol:
Не му ја пукнал девојката:

http://www.bild.de/sport/fussball/m...n-ueber-fremdgeh-geruechte-30243152.bild.html

Пике, после натпреварот со Баерн: 'Треба да се направат некои промени на лето.'
Тито, на пресот денеска: 'Претпоставувам дека грачот кој зборува за промени не помислил дека токму тој може да биде дел од нив'.

Тито - :cuc:
Ако го замениме и Пике(и донесеме 2ца, наместо 1 стопер), Тито царе!
Абе зошто си запнал со тоа продавање на Шакира.
Он е дрво оти нема конкуренција 100 пати го иам кажано тоа, да видиш како ќе игра со малку поздрав Пујол, со уште еден штопер од светска класа (кој и да го донесат) и со добро развивање на Бартра. Пике има да трча како луд, секоја топка ќе ја спасува, види само втората утакмица со Баерн колку добро ја изигра покриваше и за него и за Бартра (автоглот настрана тргни го, јебига се дешава).

Абе зошто си запнал со тоа продавање на Шакира.
Он е дрво оти нема конкуренција 100 пати го иам кажано тоа, да видиш како ќе игра со малку поздрав Пујол, со уште еден штопер од светска класа (кој и да го донесат) и со добро развивање на Бартра. Пике има да трча како луд, секоја топка ќе ја спасува, види само втората утакмица со Баерн колку добро ја изигра покриваше и за него и за Бартра (автоглот настрана тргни го, јебига се дешава).
Веќе неколку сезони не ми се допаѓа како игра Пике. Ќе изигра една утакмица на ниво, после на 4 е дупка.
Можеби си во право, можеби навистина му треба конкуренција, т.е. добар партнер до него, бидејќи за репрезентацијата во тандем со Рамос играат одлично.

Johan Cruyff: "There's no end of an era, that's nonsense. Mistakes were made, that happens. Now Barça have to analyze things."

;)

Mou No - PepSi LOOOL

mouno-pepsi-14762.jpg

Сите се запнале да си оди Пике. Пике е еден од најдобрите стопери на светот,но како шо кажаа погоре нема конкуренција и тоа е проблемот. Но не заборавајте дека против Баерн спаси два чисти гола и одигра многу добро се до автоголот. Според мене Пике да остане и да се земе уште еден побрз стопер и толку а во нападот играч од типот на Гомез или Левандовски ништо друго не ни треба. Ах најважното ќе го заборавев,Тито да си оди!

dzabe ispisavte tolku stranici ovaj e sostavot :D
229706_610032909008196_393502124_n.png
Барем повисоки тро да ги напраеа :pos:

Иначе и Мирослав Клосе не би би лоша опција како замена за централен напаѓач. Таман сега светско иди му фали уште еден гол рекордо да го сруши, сигурно дека мотивиран ќе биди и ќе изигра добра сезона за да го земат за во репрезентација. Еве денес 4 голчиња шибна.
А и не е скрос рандом, нели Клосе блиску беше до потпишување со Барса пред неколку години.
Шо викате?

Пак без Меси а, кријат ама изгледа му се влоши повредата од што мораше избрзано да влегува во реваншот со ПСЖ. Веројатно пак ќе биде како во мечот со Билбао. Да може да игра само 30мин

Сериозно почнувам да мислам дека Тито си има проблеми со егото. Ќе го бараме Меси на натпреваров.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom