Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мораше и Меси да се повреди во најбитниот период :tapp:

Pa normalno, ne e spremen. Kako sto ne bese ni za tamu.

Super, ke vleze vo vtoro na 2:0 I ke igra vo prodolzenie :)

тикатака не оди исто без меси и СО цеск во тимот.......барем вториов да беше во форма да забиеше од далечина нешто да ја принудува одбраната да излегува понапред од шеснаесетникот........сега има барем двајца кои можат да го загрозат ноер од далечина - вилја и цеск

Можеме уште сега да се позравиме со финалето,не дека имавме некакви шанси ама сега и официјално е готово,без Меси не можеме Гетафе да го победиме не пак Баерн

Меси немало да игра денеска, во стартната единаеска:

Überraschung in der Aufstellung des FC Barcelona: Lionel Messi steht nicht in der Startelf! Alle Infos jetzt im Live-Ticker: http://bit.ly/11VW6Zy

Поради проблеми со мускулите немало да игра.
19:45 Uhr +++ Jetzt ist es offiziell: Messi steht nicht in der Startelf!!! Er sitzt wegen muskulärer Probleme zunächst nur auf der Bank.

А на кинески нешто изјави ?????
Неофицијално Меси сеуште бил во Охрид за 1ви мај :D
Иначе,што е ова бе мајката никако да оздраве овој месец..
Пишејте пропало...

Абе, не ви е тапа на вас Албанците да навивате за Барса?

Мислам види факти, оној Роналдо у Ислам ќе преоѓал, а Меси му поклања потпишан дрес на папата.
А и плус Барса имаат онолики крст на грбот, тоа е истиот каурски крст што го мавате со камења по црквите у тетовско и скопско.

Ја да сум Mуслиман ќе знаев дека на Алах би му било мило за Реал да навивам, наместо за Барса. А? шо мислите вие?

Попе знам дека си искомплексиран...ама денеска не излезе некаде да шеташ бе аман!

епа така е кога игра на безвезни натпревари во ла лига за рекорди да руши...

памет за другпат.

Со среќа вечерва, нека победи подобриот.
Нема таква среќа шо ќе не спаси брат :D
--- надополнето: 1 мај 2013 во 21:06 ---
Без Меси сме катастрофа. Место ние да напаѓаме они имаат 3 шанси...
Барем да не изгубиме се молам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom