Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина е дека Меси нема да играл и против Леванте?

Татко ми сабајле прочитал во вест мислам дека ми кажа, демек нешто насловот бил коцкарот на барса и имало слика од Пике...му праќале агенти да го следат ова она....а знам имам читано и додека бил Пеп му праќал исто агенти да го следат, по ноќни клубови идел ако не се лажам.
Ако може некој да пише поопширно нешто да сподели информација...

ФОТО: Запознајте го Меси од струшко Велешта

16. април 2013 - 19:36

75544.jpg

Мухарем Шеху, од струшко Велешта, голем обожавател на фудбалскиот клуб Барселона и аргентинската ѕвезда Лионел Меси одлучил на неговиот новороден син да му го даде името Меси, во чест на најдобриот фудбалер на планетата Лионел Меси, објавува порталб.мк.
- Јас лично одлучив да му го дадам тоа име на мојот син. Се разбира, главниот мотив беа победите на клубот кој го сакам најмногу, а тоа е Барселона. Покрај тоа што е одличен фудбалер, Меси е и хуман човек, затоа што им има помогнато на многу луѓе кои имале потреба од нешто, вели Мухарем Шеху, таткото на најпопуларното бебе во Струга во моментов, Меси Шеху.
Гордиот татко додава дека ќе направи се што е можно неговиот син да стане играч кој ќе го достигне врвот на европскиот и светскиот фудбал

http://maxim.mk/foto-zapoznajte-go-mesi-od-strushko-veleshta?utm_source=daily.mk

Ова во стил на ромите тука, Шехрезада, Гвадалупе, Луис, Саваш, Сантијаго.. сезонски.

Сеуште е далеку натпреварот во Минхен, рано е за шпекулации околу составот, но мислам дека ова би било најдобро решение ....

Валдес​
Дани Пиќе Аби/Бартра Алба​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Педро Меси Виља​
Од секогаш ни одело со германците, Баерн е во страшна форма, ама искрено мислам дека Вембли Е НАШ ;)

Алал да му е на Тито! Дојде он и почна да го става Тељо, Санчез и одма се примеќа подобруење у играта, не знам дали примеќате и вие. Појќе сум задоволен од Тељо и Санчез него Педро. Сум кажал до сега едно 16 пута, ама уште еднаш. Педро сезонава е тиња!

Алал да му е на Тито! Дојде он и почна да го става Тељо, Санчез и одма се примеќа подобруење у играта, не знам дали примеќате и вие. Појќе сум задоволен од Тељо и Санчез него Педро. Сум кажал до сега едно 16 пута, ама уште еднаш. Педро сезонава е тиња!
Колку повеке ке ги ротира Педро,Тељо и Санчез толку подобро ке играат.
P.S.

Џабе е, пак не може да ми го смени мислењето. На утакмицава даде гол само, на претходните на сите играше нигде го немаше не се виде. Како у ЛШ, таке и у лига.

Most Barcelona assists so far this season: Iniesta 18 - Messi 15 - Alexis 10 - Cesc 10

Санчез и Фабрегас :eek: (y)

Џабе е, пак не може да ми го смени мислењето. На утакмицава даде гол само, на претходните на сите играше нигде го немаше не се виде. Како у ЛШ, таке и у лига.
Факт е дека годинава освен Меси во нападот никој друг не е стандарден, факт е дека моментално Тељо можеби е и втор најдобар напаѓач на Барса, ама исто така е факт дека Педро и Виља треба да е тандемот против Баерн, оти сепак има многу повеќе искуство во нив отколку во Санчез и Тељо.
А дека Педро прераснува во Miroslav Klose играч кој растура за репрезентација, а во клуб никаде го нема и тоа е јасно одамна веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom