- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.645
- Поени од реакции
- 10.401
ќе ме извиниш друже ама го тргам аватаро, кладбата пропаѓа пошто како шо гледам не си ич редовен на форумот веројатно втор акаунт ти е ова за курчење. позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе ме извиниш друже ама го тргам аватаро, кладбата пропаѓа пошто како шо гледам не си ич редовен на форумот веројатно втор акаунт ти е ова за курчење. позз
Е сеа испадна педерче....ќе ме извиниш друже ама го тргам аватаро, кладбата пропаѓа пошто како шо гледам не си ич редовен на форумот веројатно втор акаунт ти е ова за курчење. позз

ти си бе?Е сеа испадна педерче....![]()
Ај еве го копирано од странава пошто слабо кој отвара вака линковиЕве еден текст за официјалните натпревари на Барса и ПСЖ, ќе оставам линк https://www.facebook.com/photo.php?...722.1073741828.249234091879964&type=1&theater, интересно е да се прочита![]()
Иначе нова е странава а вака како што гледаам не е лоша, добри информации пишуваат ... ти си бе?

абе мен не ме јеби види го 20 постој има на крст сите во темата за лш и темите за милан и барса, од ко ми ја пушти сликата нема постирано ниеднаш, а и нема никаков пост во нба темата а знај дека го хејтам кевин лов... кладба си е кладба се доколку добиваш онолку колку што и губиш.. а тој немаше да губи ништо пошто ќе си се префрлеше на својот акаунт... а јас кевин трапчото на аватар да го носам цела година... седи бе..
Не бре, ама онака мутаво ми било отсекогаш некој кога се клади, а не си остануе на зборот.
Nothing personal men![]()
Ne bilo oficijalno,seuste ne se znae dali informacijata e vistina ! Ako e vistina ke se vratel posle 3 nedeli !tolku od puyol
ne se znae se uste tocno kolku ke odmara od operacijata vrz kolenoto
--- надополнето: 15 март 2013 во 21:50 ---
i taka bevme slabi vo odbrana,sega uste povike
Вака се одржува ветување....абе мен не ме јеби види го 20 постој има на крст сите во темата за лш и темите за милан и барса, од ко ми ја пушти сликата нема постирано ниеднаш, а и нема никаков пост во нба темата а знај дека го хејтам кевин лов... кладба си е кладба се доколку добиваш онолку колку што и губиш.. а тој немаше да губи ништо пошто ќе си се префрлеше на својот акаунт... а јас кевин трапчото на аватар да го носам цела година... седи бе..

Ќе тера Буски стопер, а Сонг ДМФ. Најпаметна одлука мислам дека ќе е.Вистина била ситуацијата со Пујол.Ќе останеме без него 6-7 недели а може и до крајот на сезона.Така да,многу лошо,освен Пике и еве Маскерано де речеме немаме друг избор,а можевме да сметаме на Бартра ако го играше Тито на некој меч.Многу лошо за во ЛШ у пм...
Вистина била ситуацијата со Пујол.Ќе останеме без него 6-7 недели а може и до крајот на сезона.Така да,многу лошо,освен Пике и еве Маскерано де речеме немаме друг избор,а можевме да сметаме на Бартра ако го играше Тито на некој меч.Многу лошо за во ЛШ у пм...

Шахтар кога ги тепавме 5:1, 2010 беше ваљда.Јас искрено не ни паметам последните сезони кога сме играле прво дома, па на гости.
Можеби од полуфиналето со Челзи 2009та![]()
,премногу повреди имал и продолжува да има.