Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе неблагодарни кажете фала на Малага, им скинаа поени на Патетико :icon_mrgr:

Аман бе, чекајте со титулата, има уште 11 кола. Прво скокни после речи оп. Не дека и јас не го мислам истото, ама додека не биде 100% готова работата нема да прогласувам титула.
Се гледа дека Тито ни фали, мотивација 0, никаква желба.
Порано зборев дека одбраната ни е катастрофа, сега очигледно истото важи и за нападот, ако не е Меси нема кој да даде гол. Педро многу слабо, Санчез не игра, Виља очигледно ќе му треба малку време да влезе во ритам.
Туку што да кажам за Тиаго, човекот изгуби и премногу топки, далеку е тој од Чави иако има уште многу време да се развива.
За со Милан ќе лажам ако речам дека сум оптимист, затоа за мене доволно успешна сезона ќе биде да си ја завериме титулата во Ла Лига и Тито да ни се врати здрав и спремен за наредната сезона.

Епа искрено ако за 11 кола успеат да сјебат 12 бода предност, епа јебала их титула не ни ја заслужуваат.

Епа искрено ако за 11 кола успеат да сјебат 12 бода предност, епа јебала их титула не ни ја заслужуваат.
Сум видел јас слично срање порано, затоа сега ќе си бидам воздржан до крај.

http://www.barcabalkan.com/news/rea...na-u-trci-za-Romin-dvojac-vrijedan-50-miliona
Незнам колку е точно ама ова би било супер. Плус Нејмар и уште еден квалитетен стопер (Хумелс). Тоа би не чинело негде над 120 милиони со оглед на тоа дека ако дојдат овие сигурно си заминуваат Виља и Санчез, иако ја би сакал Педро и Санчез и најверојатно Маскерано би се собрале негде околу 60-65 милки и 50 што имаме на располагање и плус да се продаде некој од Афелај/Куенка и топ сме за наредната сезона.
Само проблем ќе биде голманската позиција, ама ја би сакал да остане Валдес, перфектен е за нас и може бар уште 3-4 сезони да брани, а после тоа тој младиот Германец од Менхенгладбах.

Barcelona will start the CL game against Milan next week with four forwards: Alves, Messi, Villa, and Alexis or Tello Ова од Barcastuff ...Алвес бре ?

Можда вака некако замислуваат:

Валдес​
Пујол - - - Пике - - - Алба​
Бускетс​
Чави - - - Иниеста​
Меси​
Дани - - Виља - - Тељо​

Абе било што нека испроба Роура. Барем е нешто ново, а не она стандардно истата 11-ка. Ние горе-доле немаме што да изгубиме во натпреварот против Милан. И така тешко да ги минеме, барем да се испробаме со сите сили во напад. Нешто ново против нив да се испроба, што и да не ни успее, нема да биде толку страшно како на пример да излезе со стандардните 11(валдес-дани-пике-пујол-алба-бускетс-чави-фабрегас-иниеста-меси-педро).

Уште Тито и Мамли не ја знаат тактиката овие 9 дена пред натпреварот ја научија. Кај Педро и Алексис на клупа, нема натпреварот да почне без нив.

Нема да биде чудно ако се стартува со четворица напред против Милан, само веќе ако идат така, нека биде тоа со Адриано, а не со Дани, вака нешто:
Викец​
Пујол - - - Пиќе - - - Алба​
Чави - Бускетс - Иниеста​
Меси​
Адриано - Виља - Тељо/Педро​

Сигурно вака ќе биде некако но многу подобро ќе биде ако место Алвес игра Адриано,мислам дека повеќе проблеми ќе им направи на таљаниве !
А и чудно е што ваква вест излегува 10 дена пред мечот...
--- надополнето: 4 март 2013 во 02:18 ---
Нема да биде чудно ако се стартува со четворица напред против Милан, само веќе ако идат така, нека биде тоа со Адриано, а не со Дани, вака нешто:
Викец​
Пујол - - - Пиќе - - - Алба​
Чави - Бускетс - Иниеста​
Меси​
Адриано - Виља - Тељо/Педро​
Побрз си бил :D

Вие стварно верувате дека Мамли и Тито ќе си го погазат зборот и ќе излезат со друга 11ка?
Абе со глава у ѕид они толку време одеа, уште една утакмица кај бил-кај не била.....и вака и така научна фантастика е да ги поминеме.
И едно прашање.....сериозно ова со на Меси татково дека имал рак?

Вие стварно верувате дека Мамли и Тито ќе си го погазат зборот и ќе излезат со друга 11ка?
Абе со глава у ѕид они толку време одеа, уште една утакмица кај бил-кај не била.....и вака и така научна фантастика е да ги поминеме.
И едно прашање.....сериозно ова со на Меси татково дека имал рак?
Нешто ме тера да верувам дека Тито ќе успее да го помине Милан, не знам зашто имам такво чувство. Инаку ова за таткото на Меси го читнав и на баркастаф и на месистаф. Не успеав да најдам инфо од весници.

Еве од каде искочи веста.
https://twitter.com/BarcaUp2Date/status/308338497989771267

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom