Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво фала, 2ка ги имавАбе неблагодарни кажете фала на Малага, им скинаа поени на Патетико![]()
Реал кажуваат фала, во борба се за 2 ро место, ние немаме конкуренција па нема зошто фала...Абе неблагодарни кажете фала на Малага, им скинаа поени на Патетико![]()
ne ni menja toa nistoАбе неблагодарни кажете фала на Малага, им скинаа поени на Патетико![]()
Сум видел јас слично срање порано, затоа сега ќе си бидам воздржан до крај.Епа искрено ако за 11 кола успеат да сјебат 12 бода предност, епа јебала их титула не ни ја заслужуваат.
Побрз си билНема да биде чудно ако се стартува со четворица напред против Милан, само веќе ако идат така, нека биде тоа со Адриано, а не со Дани, вака нешто:
ВикецПујол - - - Пиќе - - - АлбаЧави - Бускетс - ИниестаМесиАдриано - Виља - Тељо/Педро
Нешто ме тера да верувам дека Тито ќе успее да го помине Милан, не знам зашто имам такво чувство. Инаку ова за таткото на Меси го читнав и на баркастаф и на месистаф. Не успеав да најдам инфо од весници.Вие стварно верувате дека Мамли и Тито ќе си го погазат зборот и ќе излезат со друга 11ка?
Абе со глава у ѕид они толку време одеа, уште една утакмица кај бил-кај не била.....и вака и така научна фантастика е да ги поминеме.
И едно прашање.....сериозно ова со на Меси татково дека имал рак?