Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
villa pokaza deka ne e potrosen materijal kako sto smetaat nekoi vo timot:D
ednostavno mora da igra vo prvite protiv real i milan

Не ја гледав, ама Мамли те молам опамети се и играј ги или МВП у напад или МВТ.
Бирај која опција од овие две ги сакаш, само Санчез да не го гледам против Реал и Милан оти ќе си пукам у колено зицер кога ќе промаши.

President Rosell will travel to New York on Wednesday. He'll visit Vilanova and see if he can be back for CL return against Milan.

2lj26hl.jpg

Messi: "With Villa up front in the second half, Sevilla's centre backs couldn't move forward, which gave me more space."

То е то,и Меси е свесен дека со Виља е послободен...Се надевам дека ќе почне Виља и против РМ и Милан ...

mojme da probame so MVT protvi Real da vidime kako ke funkcioniret ipak utakmicava so Sevilla ne bese nekoe merilo..

И по 100ти пат ќе кажам, Виља мора да игра класична 9ка, не лево крило - КЛАСИЧЕН ШПИЦ.

И ако после ова Санчез треба да игра прва постава па, незнам.​

За утре го очекувам овој состав:​
Валдес​
Алвеш - Пиќе - Пујол - Алба​
Бускетс​
Чави - Фабрегас - Иниеста​
Меси - Виља​
а за сабота:​
Валдес​
Алвеш - Пиќе - Абидал - Адриано​
Тиаго - Сонг - Иниеста​
Меси​
Виља - Тељо​

Фабрегас се губи на Ел Класико,не може најдобро да одговори на пресингот на РМ првите 20 минути и губи премногу топки.Најдобро е Иниеста да игра на неговата природна позиција заедно со Чави.
После изјавата на Меси дека кога игра со Виља му се отвора повеќе простор и анкетата на Мундо Депортиво на која гласале дури 98 % дека Виља треба да биде стартер,очекувам да почнеме со него.Но,останува да видиме дали Тито или Роура имаат авторитет да го седнат Фабре на клупа.....
Ако почнуваме без Виља 99 % губиме.....

Абе колку е фина сликава, толку е и трагична.
Скраја да се повреди или да му падне формата.....отидовме од рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom