Мнгоу слабо,како да не им се игра,нормално после големата бодовна разлика со РМ....
Фабре не знае кај му е главата,нека го сменат со Виља,и така не е фер ситуацијава со него.
Маскерано заљубен е по тие лизгачките стартови,и да нема потреба тој пак така ќе се понаша....
Иначе Меси конечно научил да шутира пенал,освојуваме ЛШ
Многу слабо прво полувреме, многу, шут на гол неаме, поседот испод нивото на Барса, се греши бааги во пас играта, никаква опасност од крилните позиции.
У второ нека влага Пујол на местото на Маске кој има жут, исто и Виља на местото на Цеск, да се рашири малце нивната одбрана а не секој напад да се иде кроз средината.
Имам проблеми со очите не можам да ја видам топката... Ај ако гледа некој подобро нека ми каже каде помина Многу јако почна да ги изведува пеналите Меси!
Нормално дека нема да им се игра, кога едни исти играат секоја утакмица во лига. Кој курац не ги пушта Адриано, Сонг, Виља, Тиаго? Нема никаква ротација во тимот.
Dobar rezultat,ocekuvav deka vaka ke zavrsi.....
Se gleda kolku sme postabilni vo odbrana so Puyol i kolku sme poopasni vo napadot so Villa.....
Da bese Villa na mesto Fabre na topkata koja ja isprati Messi pomegu 4 dusi,gol ke bese....
Inace Valdes macka,bravo majstore,ni podari bod....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.