Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси - Нејмар​
Фабрегас​
Иниеста - Бускетс - Чави​
Алба - Пиќе - Пујол - Алвеш​
Валдес?​
Клупа: Санчез, Педро, Тељо, Тиаго, Сонг, Маскерано, Адриано, Бартра, Монтоја, Пинто.​
Ни треба стопер еден квалитетен, голман место Валдес и НЕЈМАР.​

i koj nema da igra? Fabregas, Pedro ili samiot Nejmar?
Вероватно Педро. Сепак постои поимот 'ротација'. Никој не игра цела сезона по 90 минути(освен Меси, нормално), секој игра кога е во топ-форма, кога не е ќе седи на клупа. :)

Иначе, освен што го тепаа на теренот и го 'галеа' по образот, играчите на Реал започнаа кампања со изјави насочени против Меси. :pos: Демек бил подлец, го навредувал Каранка, провоцирал, го чекал Каљехон на паркингот, го навредувал пред неговата сопруга(:pos:).
Од друга страна, навивачите цел натревар скандираа Mesi, Mesi, Mesi, subnormal, во превод Меси=ненормален или ментален. :facepalm:
Со кој памет го провоцираат не ми е јасно, ќе се налути на Кампот, нема да знаат шо ги снашло. :)

Тито останува во Њујорк на третман цел февруари, така пишуваше на barcastuff.
Со кој памет бе некој кој имал проблеми како мал да го викаш ментално ретардиран.:facepalm:

barcastuff@barcastuff
Masfurroll (ex-vice president): "Madrid fans who call Messi 'mentally retarded' should think about Alvaro, the son of Del Bosque." [marca]
Sport.es пишува дека Тито ке биде во Њу Јорк до крајот на Март, значи се остваруваат најлошите сценарија поврзани со Тито.

Sport.es пишува дека Тито ке биде во Њу Јорк до крајот на Март, значи се остваруваат најлошите сценарија поврзани со Тито.

Не бе до крајот на Март, туку до крајот на Февруари.

Бабунски дал 2 гола денес.

Eве ги овие, пак местат во втора лига:icon_mrgr:
Мора да се прибираат средства за Нејмар.

Бабунски дал 2 гола денес.

Eве ги овие, пак местат во втора лига:icon_mrgr:
Мора да се прибираат средства за Нејмар.

Abe dajte nekoja informacija za Babunski da mu se nevidi , vo B da ne go stavija ili uste e so decurlanata .

Веќе неколку пати тражам на нет и никако неможам да ја најдам за download книгата за Пеп. Доколку некој случајно ја има на ПДФ или пак линк нека сподели тука баш би сакал да ја прочитам инаку за оние кои не знаат за што зборувам http://www.amazon.com/Pep-Guardiola-Another-Way-Winning/dp/1409143759

^ Sto ke ti e,ke pocnis i ti da filozofiras :D
Inace vecer ocekuvam da mu podarat nekoj bod,taka da mislam deka nereseno ke izigrame !

А, ние сме црвен крст па ќе им поклонуваме бодови. :D
Ја би од Местаља да се вратиме со 3 бода плус Гуаита во авионот. :cool:

Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta
Се одмора Ел капитано, другото е се најдобро што го поседуваме.

Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta
Се одмора Ел капитано, другото е се најдобро што го поседуваме.
Ц.ц.ц. Требаше Виља прв тим да го стават да игра сега, не се ич фер... Не заслужува Виља таков третман...

Пике и Маске, интересно.
Алба и Виља се враќаат на Местаља.
Ногу тежок натревар, тежок терен за добивање, иако Валенсија е под нивото од претходните сезони.
Да не се прими гол во првите 20ина минути ќе биде клучно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom