Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Некни го фалевте во купот дека играл добро, дека дал 2 гола, ама еве пак на моето дојде - ДРВО Е! Нека влегува златен Педро, ова џубрево нека излези и нека си оди шо подалеку!

И двата гола му беа повеќе на среќа, му се одбиваше топката несакајки од него како спотер.:icon_lol:

Санчез да го однесеме на лечење па после да го вратиме пак!

Нека го однесат и нека го заборават засекогаш. :)

Не го даваме за џабе бе!

Трампа: Санчез - Бадштубер!

:LOL:

So tolku zapnavte za SAnchez dobar e momakot , neznam kako ke se snajdi Pep sega bidejki nema kaj nas speedy gonzalezi kako kaj , kako i da e mnogu mi e kejf radi angliskite samobendisani idioti :) ke odel vo Anglija , ke odel ke odel :D :D

Мислам ок е, куп, не му се придава толку значење, ама примање гол во последни секунди од екипа која има играч помалку е срамота.
15 минути играме со играч повеќе и од тоа што јас го гледам доста слабо.

Сонг е тотално бескорисен , не знам зошто го зедовме.Ремито воопшто не ме загрижува.

Ете ги двата зицери на Санчез што значат.:tapp:
Факт е дека е куп ама со играч помалце до нерешено дојдоа. Некој да ми каже каде е Пике ?

Ете ги двата зицери на Санчез што значат.:tapp:
Факт е дека е куп ама со играч помалце до нерешено дојдоа. Некој да ми каже каде е Пике ?
Се слика со Шакира :icon_lol:

o_seleccion_de_chile_alexis_sanchez-3369173_thumb.jpg

Катастрофално второ полувреме!

Тиаго се изгуби, Цеск кога влезе еден асален пас не даде освен долгата топка кон Педро, каде што падна и црвениот!

Мене вакви работи ме загрижуваат, кога има елиминации, едно опуштање, лошо полувреме и ќе ни се деси ташак како сега. Ајде сега има и реванш се надевам таму ќе победиме, и куп е ова не е ЛШ, ама сепак не треба да се заебаваат дефинитивно. Така се уништува одлична сезона.

samiot Tito e kriv za ovaj rezultat.. pa koj kur mu na edna od pobitnite utakmici mi vajgat pola vtor sostav a na pocetok godinava so Sociedad i Malaga go vajgat najakiot mozen a vo LaLiga sme izbegani skoro 20 boda pa daj be... 2roto poluvreme bese edno od najlosite so go iam gledano poslednive god bez idea bea i mn lezerno igraja, Sanchez po kuznajt koj pat pokaza deka ne mu e mestoto ovde a i bez Busq nekako mn poslaba odbranava, los poteg od strana na Tito so izvade vakov sostav sea sansite za prolaz se 50-50 tesko ke e vo Malaga..

Ех, место 4-1 на полувреме... 2-2 на крај. :)

Многу лошо у второ, никаква течност во играта, премногу грешки во пасовите, конфузно делуваа многу, плус 15 минути со играч више, место да им се запне они гол примаат.

Сонг не е до толку лош, само далеку е од Бускетс, ја нема таа интелегенција и прегледност во играта.

Требаше лагано да се тепа Малага за да не се замараат во реваншот, вака ќе треба и на таа да се трошат.

Добро е што нерешеново дојде во купот а не во лигата. Ако, нека се спуштат малце.

п.с. Ваквите недај боже промашувања на Санчез во ЛШ, можат скапо да не коштаат. Се надевам дека веќе ќе биде закопан на клупата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom