Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е што примивме гол. Си играа кур цело второ полувреме и си го ладеа како на плажа.
o_seleccion_de_chile_alexis_sanchez-3369173_thumb.jpg
:pos:
Мора да иде на аватар. Кај и да е ќе му тргне.

Znaci poglupavo od ova Barca nema igrano poslednite 5 godini....Celosno glupaci ispadnaa site na celo so Sancez sto ne sakam ni imeto da mu go spomnam.....Dobro be luge tolku greski nemame napraveno cela sezona.Znaci glupo e da prvis 30 sansi za gol a da postignes samo 2.Najglupavo e da igras za gol i da ne davas a mozes.
Napisav pred mecot deka ne mi se dopaga sostavot,deneska morase da tepame so razlika a posle moze so mesan sostav da igrame.Ah Tito ah.....
Ne veruvam deka ke pomineme ponatamu.....
U pm veke Sancez poglup i od Torres stana glupak ni eden !!!
Znaci od avgust do sega najvise sto sum nerviran bese deneska,ni glupiot primen gol na Valdez ni drugite greski........
Namesto 4-0 ili 5-0 da gi tepame....a vidi rezultat.......
Ncncncncnncnccn....

Денеска стварно играа под ниво. Можеби е замор во прашање но очигледно е дека се опуштија во второто полувреме. Но на вакви натпревари се учи и се согледуваат грешките, така да верувам дека ќе извлечат поука од денешниот натпревар. Секако, не е ништо загубено само треба максимално ангажирано да се влезе во реваншот.

Абе не е страшно ама таму кога ќе не стегнат, атмосфера, ќе трчаат како луди, има да се испотат ептен здраво ако сакаат да пројдат, според мене ќе биде многу многу тешко

Не е страшно ама во елиминации на ЛШ вакви глупости на Санчез значат испаѓање пред време од натпреварување. Не знам кој во него полага толку надеж кога плаче за превоспитување, не клупа да грее туку на трибина на седи.

какви коментари Бог да чува ај бе научете да уживате да го ебам..
опуштете се малку,голем стап,сме примиле од Малага гол со играч повеќе... срамота ептен,не смеат од дома да излезат..

Тиаго само треба да се навикне дека кога топката е кај него не е сам на стадион,и малку да иде на поедноставни а попрецизни додавања,не мора секое додавање да биде спектакуларно и тоа е тоа.
не ме загрижува нити играта нити резултатот вечерва.

Не е страшно ама во елиминации на ЛШ вакви глупости на Санчез значат испаѓање пред време од натпреварување. Не знам кој во него полага толку надеж кога плаче за превоспитување, не клупа да грее туку на трибина на седи.
Alexis-Sanchez-new-Barcelona-player-3.jpg

Znaci ista situacija kako lani protiv Celzi na Kampot.Milion sansi pravis a kurtasak igras pred gol i kako da vodis 5-0 ne ti treba gol.
Isto i so Milan,imas sansi ne postignuvas gol i na krajot primas gol...
Ne ni idi pametot !!!
A Sancez ako ima malce pocit prema klubot treba sam da pobara transfer....

Не треба да се пљуе толку по Санчез, кога ќе реши битен меч ќе изгледате во нај мала рака смешно со идните коментари за него. Има огромен талент дечкото повеќе од очигледно е тоа, му фали само уште "ч" од одличен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom