Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Виља оди си човече, не заслужуваш втора постава да си!!!

Виља дава голови, цел Камп Ноу му станува на овации, Роура гледа во земја, Росељ се чуди. Што сакаат повеќе не ја сфатија пораката ? Срамота

Интересна утакмица, Тиаго е модерната верзија на Чави, а Санчез е проколнат од некој врач од Чиле. п.с Според IFFHS - Rating:

0.1. Barcelona (ESP) 307.0 points
Two. Chelsea (ENG) 279.0
0.3. Boca Juniors (ARG) 278.0
. +. Atletico Madrid (ESP) 278.0
5. Corinthians (BRA) 272.0
6. Bayern Munich (GER) 270.0
7. Real Madrid (ESP) 259.0
8. Juventus Turin (ITA) 231.0
0.9. Borussia Dortmund (GER) 226.0
10. Olympique Lyon (FRA) 224.0

Чисто информативно Виља е втор стрелец на клубов сезонава.....кажано е се!

Stvarno ne znam dali ma razumen odgovor zosto Sancez igra pred Villa.Ova po 100 pati ke go kazam,mozebi dosaden stanav no od 10 treneri 9 ke go igraat Villa pred Sancez.Osven dinamicnosta Sncez ne poseduva druga prednost pred Villa.Ova veke sramota stanuva i greota e Villa da ne igra prva postava.neka si odi poubo ako ne e opcija.....
Tiago 10ka za ovie 45 minuti,so kakva smirenost igra neverojatno...

Уште да почне да игра добро како што дава голови и супер ќе биде.
Јас пак ќе се повторам.....барем дава голови, оноа Чилеанецон ко мува без глава е по терен.
Неможам стварно да го гледам у екипа, и Афелај поради него си отиде, реков уште тогаш дека ќе биде грешка Санчез да се задржи, а Афелај да си отиде. Ама претераа со форсирањево на Санчез, дали Тито нејќе грешката да си ја признае па да го седне на клупа малку, ама годинава и после Тељо треба да игра, стварно е најслаб.

Фала курцу Санчез, а таман почнав да пишувам дека е проколнат нешто. :)

Инфо зашто е изваден Цеск на полувреме ?

Санчез даде гол курвите во Барселона гага ќе даваат месец дена. Роура му се изнасмеа :pos:

Не бе, проколнат е 100%, на празен гол да се лизнеш, мислам..:icon_lol:
Едит, еве го со нов гол бе :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom