Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
daska.png

Толку што е рамна и ѕидовите почнаа да и завидуваат. :D

Victor Valdes (30) will inform the club in the coming days that he won't renew his 2014 contract. He'd like to play in another league. [ie]
Оваа ситуација со Валдес ме потсеќа на периодот после првенството во Јужна Африка кога тој исто вака правеше и се обидуваше да извлече поголема плата од Барца што тогаш му успеа. Сега заработува околу 6 - 6.5м евра годишно што мислам дека не е малку за голман ако се земе во предвид и голман во Барца мислам дека нема право да бара повеќе и да уценува. Колку што можев да прочитам слично колку него заработува и Чех а малку повеќе околу 7м годишно добива Касиљас

Пак се повредил ама не успеав да најдам колку

OFFICIAL: Villa, with discomfort in his right hamstring, is out of the squad against Málaga.

Пак се повредил ама не успеав да најдам колку

OFFICIAL: Villa, with discomfort in his right hamstring, is out of the squad against Málaga.
Лажат, пизда им материна. Изигра супер против Кордоба и сега мора да го играат и во лигата.
100% не се повредил сам, некој од раководството го претепал. Росел, мејби. :cautious:

Лажат, пизда им материна. Изигра супер против Кордоба и сега мора да го играат и во лигата.
100% не се повредил сам, некој од раководството го претепал. Росел, мејби. :cautious:
Јас мислам дека ќе се на Роура компањоните....некои мафиози од Сицилија специјално за тоа дошле во Барселона гарант :)

Нека си оди не заслужува ваков третман. Нека ја форсираат патката Санчез.

Ова ни фали во нападот.

Некој што аргатчи како Санчез и дава голови како Виља. Тоа е разликата помеѓу Барса од првата година на Пеп и оваа Барса.

Колку ми фали човеков во Барса тоа е неверојатно. Легенда.

Sancez igra samo od edna pricina : moze da trca nonstop napred nazad i da pravi presing na protivnicite.Toa Villa ne mozi.Sega vo timot kako da imame 2ca Pedrovci.Da bese barem efikasen kolku sto e Villa ke bese neverojatno no ete mu treba 3 meseci za eden gol da postigne....
Ako se gleda kako igra timot ovaa polusezona,mora da prizneme deka nema mesto ni za Villa ni za Sancez.Iniesta igra levo krilo a Fabre na negovo mesto i nemame poraz.Izgleda Tito najde care kako da gi igra Iniesta,Xavi i Fabre zaedno.NO,barem na sekoja 2ra utakmica da igra Villa n mestoto na Pedro ili Sancez.Izgleda Villa ne mozi da igra na desnata strana zatoa e rezerva,levata strana i toa kako stana podominantna so igraneto na Iniesta na taa strana
.Da go igras Sancez pred Villa treba stvarno nesto cudno da ti se slucuva vo glavata...

После киксот на Реал мислам дека утре ќе им ја пуштиме на Малага ама пак затоа лесно ќе ги добиеме у среда у купот. И нема смисла да се реши првакот уште у 20 коло, некако го напраат барем малку интересно првенството.

После киксот на Реал мислам дека утре ќе им ја пуштиме на Малага ама пак затоа лесно ќе ги добиеме у среда у купот. И нема смисла да се реши првакот уште у 20 коло, некако го напраат барем малку интересно првенството.
Абе какво пуштање, јас викам ако можат сe' по ред да изгазат. Да решиме кој ќе биде првак уште сега и после да се концентрираме на ЛШ и Купот. Зошто да се калкулира ако може да се заврши работата порано. (Се надевам ќе го потврдат и тие моето мислење)

Абе овие се влезени во ритам нема да пуштат ништо на никого.
Како тргнале можда и на Јувентус од лани и на Арсенал од пред 6-7 години ќе бркаат да освојат титула без пораз (што нема да е баш едноставно сега и нокаут фазава кога ќе дојде), ама од оваа екипа апсолутно ништо нема да ме изненади.

Абе овие се влезени во ритам нема да пуштат ништо на никого.
Како тргнале можда и на Јувентус од лани и на Арсенал од пред 6-7 години ќе бркаат да освојат титула без пораз (што нема да е баш едноставно сега и нокаут фазава кога ќе дојде), ама од оваа екипа апсолутно ништо нема да ме изненади.
Тоа е тоа што јас го посакувам. :)
Ахх бе, пичка ви матер, како мораше Ел Класико толку рано да се падне баш оваа сезона :cautious: Колку само посакував да беше Класикото при крајот на сезоната, па да се случеше пасиљо во сред Мадрид!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom