Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Филе претера со се, пред се со критиките кон Тито Виланова .... Тито според мене не е виновникот за ситната повреда на Меси, бидејќи тоа може да се случи секогаш дури и на тренинг .... Замислата на Тито веројатно беше да стартува без Лео па ако не оди да го уфрли во игра ... Тоа и го стори, Меси не влегува прв пат од клупа на натпревари небитни како што беше со Бенфика и обично кога влегува , секогаш погодува .....

Од целата ,, философија " на Филе, најмногу ми е смешен делот со Пеп .... По прашање на новинарите дали Тито комуницира со Пеп , Тито одговорил дека тоа не е нивна работа и дека тоа е негов проблем, шо е сосема нормално .... Пеп не бил на ниту една утакмица од кога го напуштил клубот .... Пеп јавно кажа дека сака да одмори од фудбалот што има овде нејасно не знам .... Веројатно и самиот Филе не знае .... Досега го читав секој статус, го ценев и веројатно сеуште го ценам тоа што е навивач на Барселона и шо ни ги пренесува информациите од ,, прва рака'', но овој пат ПРЕТЕРА во вистинска смисла на зборот ....

Iraq 2009. Ten-year-old Hamoudi has only one leg, but is totally obsessed with football. He and his friends - like the rest of the world - are looking forward to the Champions League final between Barcelona and Manchester (Messi versus Ronaldo). But then Hamoudi's television breaks down!

Ако го најде некој филмов нека го сподели !!!

Ова е трета вест за Куенка, редно беше им текна да објават нешто, добро е се враќа и он после долгооо време :)

Isaac Cuenca, who underwent knee surgery in May, is in the final stage of his recovery. The Catalan winger could be back next week.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom