Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.860
- Поени од реакции
- 23.305
OFFCIAL: Messi will travel to Sevilla To Play Agaisnt Betis

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам колку е добро да ризикуваме со Меси... Тежок натпревар ќе биде да, ама мислам дека подобро е да се проба без Меси, па макар тоа да не чини и 2 бода, одколку 3 бода и после играње без Меси подолго време ...OFFCIAL: Messi will travel to Sevilla To Play Agaisnt Betis
![]()
Од клубот најдобро знаат. Ако не е подготвен, нема да игра.Не знам колку е добро да ризикуваме со Меси... Тежок натпревар ќе биде да, ама мислам дека подобро е да се проба без Меси, па макар тоа да не чини и 2 бода, одколку 3 бода и после играње без Меси подолго време ...
OFFCIAL: Messi will travel to Sevilla To Play Agaisnt Betis
![]()
Не знам колку е добро да ризикуваме со Меси... Тежок натпревар ќе биде да, ама мислам дека подобро е да се проба без Меси, па макар тоа да не чини и 2 бода, одколку 3 бода и после играње без Меси подолго време ...
Од клубот најдобро знаат. Ако не е подготвен, нема да игра.
Штом е повикан, значи ОК е.![]()
Веројатно ќе игра вечер иако ризикува.Со Меси што бидна подобро ли е ?
Исто и јас мислам за Меси ...Многу тешко ќе биде вечер како и секад со Бетис, ако е точно ова на сликата од Тони ондак не чека пекол. Победа немаме од 2005, а претходно дури `99. Мора да се искочи со најдобриот состав, али сепак да не се ризикува со Меси доколку не е 100% фит.ВалдесАлвеш - Пујол - Пиќе - АлбаБускетсЧави - Фабрегас - ИниестаПедро - Виља