Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
OFFCIAL: Messi will travel to Sevilla To Play Agaisnt Betis

:cool:
Не знам колку е добро да ризикуваме со Меси... Тежок натпревар ќе биде да, ама мислам дека подобро е да се проба без Меси, па макар тоа да не чини и 2 бода, одколку 3 бода и после играње без Меси подолго време ...

Не знам колку е добро да ризикуваме со Меси... Тежок натпревар ќе биде да, ама мислам дека подобро е да се проба без Меси, па макар тоа да не чини и 2 бода, одколку 3 бода и после играње без Меси подолго време ...
Од клубот најдобро знаат. Ако не е подготвен, нема да игра.
Штом е повикан, значи ОК е. ;)

OFFCIAL: Messi will travel to Sevilla To Play Agaisnt Betis

:cool:
Од клубот најдобро знаат. Ако не е подготвен, нема да игра.
Штом е повикан, значи ОК е. ;)

Мене ми изгледа одлично на денешниот тренинг

Многу тешко ќе биде вечер како и секад со Бетис, ако е точно ова на сликата од Тони ондак не чека пекол. Победа немаме од 2005, а претходно дури `99. Мора да се искочи со најдобриот состав, али сепак да не се ризикува со Меси доколку не е 100% фит.

Валдес
Алвеш - Пујол - Пиќе - Алба
Бускетс
Чави - Фабрегас - Иниеста
Педро - Виља​

Многу тешко ќе биде вечер како и секад со Бетис, ако е точно ова на сликата од Тони ондак не чека пекол. Победа немаме од 2005, а претходно дури `99. Мора да се искочи со најдобриот состав, али сепак да не се ризикува со Меси доколку не е 100% фит.​
Валдес​
Алвеш - Пујол - Пиќе - Алба​
Бускетс​
Чави - Фабрегас - Иниеста​
Педро - Виља​
Исто и јас мислам за Меси ...

Ako igrame kako sto znaeme nema da imame problemi.sigurno ke igra Messi.Interesno e kako nekoj ovde se odnesuva kako doktor pa misli deka ne treba messi da igra.Ako e spremen za igra,toa znaci deka 100 % e spremen da igra odnosno isto kako da nemase povreda minatiot mec.Ako doktorite davaat zeleno svetlo nema potreba d komentirame dali treba ili ne treba da igra.

Вечер МОРА да дадете минимум 2 гола доколку сакате да го тепате Бетис, многу незгодна екипа се ...

Dali ke gi tepame Betis ili ne zavisi od Barcelona. Mislam deka mnogu malku zavisi od niv. Ako se igra po noti, ke gi zgazime rutinirano, ako ne se koristat sansite ke bide tesno. Bitno e - cista sansa I da vleze. A ziceri ke imame minimum 10. Taka da ne mislam deka toa zavisi od Betis, ili kolku se oni tradicionalno teski za nas.
Toa e ustvari prikazna za sekoja utakmica. Kolku nie sami ke se pobedime, a ne prorivnikot da ne pobedi. Ne se sekavam koga posleden pat nekoj zasluzeno ne nadrigral I tepal so toa. Se e do nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom