Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не серете безвезе. Повреда ко повреда, можеше да се случи и на следната утакмица во прва минута.

Не изгледа многу загрижен на оваа слика
1354646477_extras_portada_6.jpg

И сега? Лео ако отсуствува две недели најмалку, а веќе се прави муабет дека толку од него оваа година? Каде сега ќе му оди душата на Тито, поради глупостите кои ги направи и незагреан го пушти? Од толку глумење тренериште, со најдобар почеток до сега, го заеба Меси и рекордот за наредните 100 години. Кога Кројф збореше дека Тито не е тоа што го „креваат„ Спорт“ и „Ел Мундо“ сите му се смееја. Јас пред две недели пишав и дека Пеп не доаѓа веќе на стадион, ниту отишол на тренинг. Завчера Тито го прашаа зошто веќе Пеп не комуницира со него, дрско одговори дека „тоа е негова работа“. Сега ова чија работа е? Меси веќе оваа година нема да заигра. На 22-23 декември се последните натпревари. Меси дотогаш веќе нема да игра! Тито заеба се` поради своите фрустрации, глумење, покажување сила пред медиумите и ... веќе мака ми е да пишувам. Жал ми е за Лео, жал ми е за целата екипа... А пишав уште пред 2 часа дека го видов тажен, разочаран и невообичаено нервозен дека не игра од 1-та минута. Толку од рушењето на рекордот на „Торпедо„. Ќе си остане и во следните 50 години. Толку и од Лео. Ќе го видиме следната година. :-(

Филе.

Порто,Галатасарај,Милан, Шахтор, Арсенал.

Еден од Арсенал и Милан ни се паѓа. Уствари не е ни битно кој само сакам Шахтор да ги избегнеме.

Него, добро што Челзи помина, брука ќе пукнеше... :D

Ете Филе такозвани физиотерапеут ни кажа се. Не треба ништо повеќе да се чита.
Сеа видов како се повредил и не ми изгледаше толку страшно. Мислам дека ќе се врати за Атлетико Мадрид.

Prve vijesti: Messi prolazi testove u bolnici u Barceloni, čini se da u pitanju nije ništa mnogo ozbiljno. Uskoro očekujemo zvanične informacije!

Некои шпански репортери велат дека не е сериозно, во моментов се чека медицинскиот извештај.

Ја сфаќам дека му е Барса најомилен тим и Меси најомилен играч на Филе, ама де бе до толку да се издраматизирало? Ко член од фамилија да му скинале. Почекајте нека кажат докторите што е работата, може не е ништо сериозно.. нема потреба од вакви драматизирања, патетично е.

First news from Barcelona dressing-room on Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing #fcblive [catradio]
--- надополнето: 5 декември 2012 во 22:52 ---
Ја сфаќам дека му е Барса најомилен тим и Меси најомилен играч на Филе, ама де бе до толку да се издраматизирало? Ко член од фамилија да му скинале. Почекајте нека кажат докторите што е работата, може не е ништо сериозно.. нема потреба од вакви драматизирања, патетично е.

Ништо ново, кога газат супер е се, а кога има некој проблем одма не чини некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom