Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ми се допаѓа тоа што има простор за многу ротација.
не играа абидал, маскерано, бускетс. виља и иниеста влегоа во втора.

фабгрегас игра се подобро и подобро, почнува да му се лепи топка, за разлика од почеток на сезона кога тромаво делуваше, иако постигнуваше голови.

ел класико е шанса да се вратиме на врвот.
мора да се запази и на гол разлика, очигледно ќе биде тесно до крај.

меси ти си еден и единствен. неповторлив. сите што сакаат фудбал се благословени што те гледаат тебе. дури уште од сега ме фаќа страв, се мислам колку ќе ми фали да го гледам кога ќе дојде време да се пензионира.

Сезонава на Кампот у Примера, 30 гола постигнати и 0 примени.:)

да ви ебам ненормалните :icon_lol:

Инаку како стоиме со натпреварот во ЛШ, пак не потценувате или признавате дека шансите се изедначени? :D

да ви ебам ненормалните :icon_lol:

Инаку како стоиме со натпреварот во ЛШ, пак не потценувате или признавате дека шансите се изедначени? :D
1:1.
Ќе се задоволи Милан со 2 место :icon_mrgr:

Милан се задоволи со 2 место уште минатото коло.
Утре само очекувам да им го потврдиме тоа второ место,и да им вратиме за педерските 2 гола од минатиот дуел.
Очекувам победа и лекција по фудбал и генералка за Мадрид.

Иниеста не патува за Милано, бут, повреда, у курац..

Иниеста имал некоја повреда,нема да биде во составот против Милан.На негово место Фабре,иако нема да биде исто бес Иниеста,сепак очекувам победа...Плус Дани суспендиран и Адриано повреден,десен бек изгледа Пујол ќе игра....

што викате за трампа Виља - Тевез + Коларов, јас сум ептен за :vozbud:. ке биде :drk:

што викате за трампа Виља - Тевез + Коларов, јас сум ептен за :vozbud:. ке биде :drk:
Од устата на коментаторот во Роселови и Шеикови уши :D
Ама многу тешко остварливо,Сити веќе има 3 напаѓачи кои се подобри од виља.

Тевез само атмосфера можи да наруши, ама Коларов че биди супер засилување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom