Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ја се крајно разочарав од утакмицава....требаше петарда да има :icon_mrgr:

лесна победа како и очекувано
куенка и виља солидни
меси малку себичен ама кој можи да му замери
пујол а.к.а тарзан сегде го имаше, играч на мечот според мене

Не сакам да го пишам ова ама.. Максвел беше фантастичен! Куенка ми праи ќеиф ептен, нафрлени, ролинзи, желба.. Браво!

Не сакам да го пишам ова ама.. Максвел беше фантастичен!

Не знам дали ја гледавме истата утакмица,или јас гледав некоја снимка..ама јас три пати го видов максвел,2 пати проба да ја исфрли топката и тоа го направи мизерно,и еден шут уште помизерен.

Не знам дали ја гледавме истата утакмица,или јас гледав некоја снимка..ама јас три пати го видов максвел,2 пати проба да ја исфрли топката и тоа го направи мизерно,и еден шут уште помизерен.

Не бе имаше ефект у нападот две пети, еден два дриблинга, шо за него е: еееееее!
Ја гледав цела и не беше на неговото мизерно ниво, имај предвид дека неговиот стандард е ептен на ниско па и минимални подобрувања го праат Ѕвер :)

На денешен ден, пред точно 6 години се случи силувањето на сред Santiago Burn-a-cow

Досега и Меси требаше да добие аплауз, ама тоа нема да се деси, затоа што се премногу напатени и колку и да ги силува нема да признаат.

Алал нека им е,сега Милан да ги отвориме и да престанат гласините дке Барса паѓа...
VAMOS BARCELONA!

Дајте бе головите за нас напатените души, што не ја гледавме :)

Ајде нека ни е честито победата,лесен триумф,и да конечно оваа година Пиќе и Пујол да играат заедно во одбраната....сега во среда не очекува меч со Милан,кој ќе одлучува за првата позиција во групата,ние и со бод би биле први во групата,али некако сум убеден дека ќе ги тепаме Милан:icon_lol:

Дајте бе головите за нас напатените души, што не ја гледавме :)
Поубаво од ова нема да најдеш. Сите шанси, голови, плус во HD.

На денешен ден, пред точно 6 години се случи силувањето на сред Santiago Burn-a-cow

Досега и Меси требаше да добие аплауз, ама тоа нема да се деси, затоа што се премногу напатени и колку и да ги силува нема да признаат.
рони е најдоброто нешто шо му се случи на клубот, го смена од корен

легенда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom