Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Утре гостуваме кај Билбао ... Според сите предиспозиции , условно кажано едно од најтешките гостувања во Премиера, макар гостувала и најдобрата екипа во светот .... Но, јас не се сложувам со тоа дека ова ќе биде тврд натпревар ... Незнам зошто, ама мислам дека Атлетик тешко ќе си помине .... Одиме на нека не биде петарда ( пошто ни скисна овој збор очигледно :) ) , него на ГРАНАТА во Баскија :)

Сакам ова да го видам ....

Валдес​
Дани Пиќе Пујол Абидал​
Маскерано​
Чави Тиаго​
Куенка Меси Иниеста​

--- надополнето: Nov 5, 2011 5:31 PM ---
П.С ЦАРИШТЕ :)

2011-10-30_ENTRENO_18.v1319996207.JPG

Ќе имало силен дожд утревечер за време на утакмицата, но сепак немало да биде откажана. Незнам колку ни одговара ова, но за прв пат сигурен сум дека ќе победиме на Сан Мамеш.;)

Сакам ова да го видам вечерва...

Валдес​
Алвес Маскерано Пике Абидал​
Бускец​
Чави Иниеста/Цеск​
Меси Виља Санчес​

Сакам ова да го видам вечерва...

Валдес​
Алвес Маскерано Пике Абидал​
Бускец​
Чави Иниеста/Цеск​
Меси Виља Санчес​
Кај ти е Пујол бе? Иначе и мене нешто ми вели дека оваа утакмица че ја запаметат Баскијците по дождот, ама од голови

Нешто ептен оптимистички влегувате за вечерва, шо не е убаво. :icon_mrgr: Јас на пример очекувам вечерва Билбао да ни здрви една петарда, така шо ни Пеп ни играчите нема да знаат каде се и од каде дошле. Росел веројатно ќе биде на работ на срцев напад, али ѕвер како него не го фаќа срцето, така да залудни би ви биле сите подмолни желби за нашиот драг прецедник. :P :pos:

NOT! Реално очекувам како и секогаш на Сан Мамеш, тврд натпревар, голема битка на средината и остри стартови од Баскијците. Прво што сакам е да не се прими гол(шо би било тешко, редовно Билбао постигнува гол против Барса), а би бил задоволен со едно 0-3. Хет-трикче на Меси, чисто онака оти сеуште нема постигнато гол на Сан Мамеш(ама и никогаш нема изгубено таму). :)

П.С. Едно инфо
Од летото 2009 година, Лео Меси има постигнато 122 гола во 123 натпревари за Барса. :cuc:

Nekoja spekulacija za sostavot? Inace mora da postigne vecer Messi nekoe golce,poradi mnogu pricini....Ako ima dozd ke bide potesko za nas no ke vidime.....

Многу умрен Фан Клуб сме :D Незнам што е работава, дали оти сме заситени од титили и од добрите игри последниве неколку години, па никој ни пишува ни ништо.. За 5 дена 2 страни, у другиве фан клубови по 10 страни на ден пишуваат :D Инаку за вечер сакам:

------------------ Валдес-----------------
--Алвес---Пиќе---Пујол---Абидал--
----------------------------------------------
--------------- Бускетс ------------------
------ Чави ------------- Тиаго --------
-----------------------------------------------
-Санчез--------Меси------Иниеста---

Санчез најверојатно нема да почне, затоа што е лош терен и има ризик за нова повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom