Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бартомеу многу јасно кажа...за секој може да преговараме ама за стартните 11 никако.Нормално тука влегуваат и Цеск и Алексис.

Арсенал знаеја колку губат но немаше што да се прави
 Арсенал знаеја колку губат но немаше што да се правиhaha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.Читаш ли што пишуваш пред да постираш? Јас би и Чави и Пујол да ги продадеме, море и Меси. Треба да се направи место за младите.
Паметен потег.Deulofeu to be renewed before end of year?
Најверојатно Делофеу ќе биде промовиран во прв тим на крајот од годината
?????haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
 аман бее.....
 аман бее.....Retko koj drug ke igra vaka so srce kako Abihaha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.

Не се кажуј за навивач на Барселона......haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
ehhh, jas makedonija ne ja pratam, samo barca. Abidal saka uste 2 godini dogovor, a ocigledno pep saka uste 1na i da se oslobodi od nego. JAs sakam da go prodadat i da zemat klasicen stoper, da ne pravat avanturi vo odbrana so nego.izgleda ne ja pratis dovolno barsa aluminium
 Барса и оваа година ќе освои Примера, а можно е и да ја одбрани титулата Лига на Шампиони. Реал и лани тепаа со по 8-0, 9-0 против Валенсија, Севиља и пак го изедоа од Барса во сите дуели. И плус Фабрегас ни дојде, така да WE ARE UNSTOPABLE !!!!
 Барса и оваа година ќе освои Примера, а можно е и да ја одбрани титулата Лига на Шампиони. Реал и лани тепаа со по 8-0, 9-0 против Валенсија, Севиља и пак го изедоа од Барса во сите дуели. И плус Фабрегас ни дојде, така да WE ARE UNSTOPABLE !!!!