никако да најдам време да пренесам утисци и по некоја сликичка од
Класикото на кое бев присутен, на Класикото кај што имаше СЕ. Неверојатни голови, драма до 98 мин, тепачка..
К.Роналдо е ѕвер (физикус) брз е у пичку матер, шутот (со тоа тапкањето пред голман) му е изработен перфект, све ова само на загревање го покажа, дефинитивно не може да го издржи Камп Ноу, ми беше и малце криво шо не му видов ни еден потег за време на мечот пошто Алвес му испи мозок, исто и Аби. Марсело е педерче живо не знам колку се виде на ТВ ама дечкото си бара рчка - шо би рекол Игорче Трпевски, цела утакмица.. и доста за Мадрид..
Барса беа на ниво, Чави е мајстор и едноставно не му се зима топка, Лео не можеш да приметиш шо праи, на ТВ е многу полесно зашто го успоруваат, у живо изгледа како сите да му се тргаат да ги помине, Иниеста исто, баш пред мене паднаа головите во прво полувреме и неговиот беше ремек дело, за вториот на Меси бев у делириум, а па за третиот...
секој шо ќе има шанса да го види тимот - за кој што живее - во живо, да иде обавезно, не се опишува со зборови кое е чувството коа ќе сфатиш дека играчиве постојат не се само на телевизија, дека играта е tiki-taka на стероиди, заедно со уште 98 илјади да му се клањате на Меси, да рипкате и да му пеете на Мадрид дека сте шампиони на Pl. Catalunya после победата...