Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Бартомеу многу јасно кажа...за секој може да преговараме ама за стартните 11 никако.Нормално тука влегуваат и Цеск и Алексис.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Читаш ли што пишуваш пред да постираш? Јас би и Чави и Пујол да ги продадеме, море и Меси. Треба да се направи место за младите.
haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Deulofeu to be renewed before end of year?

Најверојатно Делофеу ќе биде промовиран во прв тим на крајот од годината :eek:
Паметен потег.
Венгер е многу заинтересиран за младичов, ќе се осигурате да не ви го грабнеме, па да треба да го враќате за 40 милиона.
--- надополнето: Sep 5, 2011 9:56 PM ---
haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
?????

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да не слушнам лош збор за кралот Аби,нестабилен бил те не знам што друго.Минатата сезона тој беше еден од тие кои премногу се жртвуваа за тимот.Не заборавајте такви работи......

Иначе еве видео од Меси против Венецуела :

Не знам што уште бараат од него кога човекот игра плеј и му создава чисти шанси....Утре играат во 15:00 против Нигерија...

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
izgleda ne ja pratis dovolno barsa aluminium :)
ehhh, jas makedonija ne ja pratam, samo barca. Abidal saka uste 2 godini dogovor, a ocigledno pep saka uste 1na i da se oslobodi od nego. JAs sakam da go prodadat i da zemat klasicen stoper, da ne pravat avanturi vo odbrana so nego.

Da ne zaboravite, nitu eden igrace ne e nezamenliv.
Igracite doagjaat i odat samo Barca e vecna.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Абидал ти е колку пола одбрана на Челзи :) Барса и оваа година ќе освои Примера, а можно е и да ја одбрани титулата Лига на Шампиони. Реал и лани тепаа со по 8-0, 9-0 против Валенсија, Севиља и пак го изедоа од Барса во сите дуели. И плус Фабрегас ни дојде, така да WE ARE UNSTOPABLE !!!!

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Селекторот на Англија, Фабио Капело е убеден дека во многу брзо време некој тренер ќе успее да најде противигра за Барселона и ќе се одговори на стилот на играта на Каталонците. Засега играта на Барса е енигма за противниците, но сите се убедени дека постои одбрана и за нив.

"Можам ли да видам како некој ја запира Барселона во блиска иднина? Мислам дека можам. Сега можеме само да бидеме среќни бидејќи тие ни овозможуваат да ги анализираме. Сметам дека има противигра, но прво ќе мора да се најдат слабите и добрите страни во играта на Барса. После големите победи сигурно ќе дојде и до заситување кај некои од играчите, но со текот на времето играчите стареат. Верувам дека наскоро ќе има решение и некој ќе успее да ги запре Каталонците", вели Капело.

nadezta posledna umira.

Еден од најдобрите фудбалери во моментов, кој игра за Португалија, Кристиано Роналдо верува дека Реал Мадрид е најдобар клуб во светот во моментов (иако бројките велат нешто сосема друго), а никој не го признава тоа бидејќи сите им завидуваат.

"Реал е најдобриот клуб во светот на кои остатокот од светот им завидува. Верувам дека пред нас е голема сезона и ќе успееме да дојдеме до многу трофеи. Што и да се случи минатата сезона е веќе минато. Неправедно бевме елиминирани и мораме да живееме со тоа", вели Роналдо, за кого секој пораз од Барселона е потпомогнат од судиите.

Ahhh vo zabluda e lepotanov, misli deka zenskite ako gi magepusva so lepota segde moze. p.s mal sovet za kiki neka odi vo itailija ima mn pederi ke mu popustaat :pos:

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
никако да најдам време да пренесам утисци и по некоја сликичка од

Класикото на кое бев присутен, на Класикото кај што имаше СЕ. Неверојатни голови, драма до 98 мин, тепачка..
К.Роналдо е ѕвер (физикус) брз е у пичку матер, шутот (со тоа тапкањето пред голман) му е изработен перфект, све ова само на загревање го покажа, дефинитивно не може да го издржи Камп Ноу, ми беше и малце криво шо не му видов ни еден потег за време на мечот пошто Алвес му испи мозок, исто и Аби. Марсело е педерче живо не знам колку се виде на ТВ ама дечкото си бара рчка - шо би рекол Игорче Трпевски, цела утакмица.. и доста за Мадрид..
Барса беа на ниво, Чави е мајстор и едноставно не му се зима топка, Лео не можеш да приметиш шо праи, на ТВ е многу полесно зашто го успоруваат, у живо изгледа како сите да му се тргаат да ги помине, Иниеста исто, баш пред мене паднаа головите во прво полувреме и неговиот беше ремек дело, за вториот на Меси бев у делириум, а па за третиот...
секој шо ќе има шанса да го види тимот - за кој што живее - во живо, да иде обавезно, не се опишува со зборови кое е чувството коа ќе сфатиш дека играчиве постојат не се само на телевизија, дека играта е tiki-taka на стероиди, заедно со уште 98 илјади да му се клањате на Меси, да рипкате и да му пеете на Мадрид дека сте шампиони на Pl. Catalunya после победата...

Kajgana Shop

На врв Bottom