Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бартомеу многу јасно кажа...за секој може да преговараме ама за стартните 11 никако.Нормално тука влегуваат и Цеск и Алексис.
haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.Читаш ли што пишуваш пред да постираш? Јас би и Чави и Пујол да ги продадеме, море и Меси. Треба да се направи место за младите.
Паметен потег.Deulofeu to be renewed before end of year?
Најверојатно Делофеу ќе биде промовиран во прв тим на крајот од годината![]()
?????haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
Retko koj drug ke igra vaka so srce kako Abihaha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
Не се кажуј за навивач на Барселона......haha mn smesno. Abidal e premnogu nestabilen i ne mi se dopaga kako igra plus i sakal dozivoten dogovor.
ehhh, jas makedonija ne ja pratam, samo barca. Abidal saka uste 2 godini dogovor, a ocigledno pep saka uste 1na i da se oslobodi od nego. JAs sakam da go prodadat i da zemat klasicen stoper, da ne pravat avanturi vo odbrana so nego.izgleda ne ja pratis dovolno barsa aluminium![]()