Не ја гледав утакмицата само ги видов головите
Почнаа да пукаат петардите !
Што не кажете дека 3 пати сме ја погодиле рамката на голот во рок од една минута !?
Погодија три стативи за две минути,од кои две по ред.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја гледав утакмицата само ги видов головите
Почнаа да пукаат петардите !
Што не кажете дека 3 пати сме ја погодиле рамката на голот во рок од една минута !?
Погодија три стативи за две минути,од кои две по ред.
Берлускони: „50% од успехот на Барса е среќа.“
Др.Кугат: „Пујол се враќа за три недели“
pocnata e postapka za special five i za vilanova
ocekuvam dobro da go ropnat preveduvacot
![]()
ke bide uste podobro ako kaznata vazi i vo la liga
За малку ќе пишев добро е го имаме Олегер(се остаив денес на Пес 2007).Па нормално дека ќе важи во Ла Лига. Нема никаква логика да го казнат 12 утакмици во супер куп.
Тоа во најдобар случај значи барем 6 години казна од натпреварувањто, а во најлош доживотно затоа што ништо чудно Мурињо да не стигне уште 6 пати до суперкупот.
П.С.
Пиќе е повреден нема да игра три недели. Веројатно ќе се врати во исто време со Пујол.
Па нормално дека ќе важи во Ла Лига. Нема никаква логика да го казнат 12 утакмици во супер куп.
Тоа во најдобар случај значи барем 6 години казна од натпреварувањто, а во најлош доживотно затоа што ништо чудно Мурињо да не стигне уште 6 пати до суперкупот.
П.С.
Пиќе е повреден нема да игра три недели. Веројатно ќе се врати во исто време со Пујол.