не ја гледав утакмицата. сме тепале пет нула у голови и три нула у стативи?
мислам дека Че спомна, за позицијата на фабрегас, што играше лажна деветка? многу ме интересира позицијата негова. мислам дека и клучно ќе биде сезонава неговата позиција и придноес, дали правилно Пеп ќе го уклопи.
мртва трка ќе биде за шпанско со реал, мислам дека ни 100 бода нема да ни бидат гаранција за титула.
исто некој друг спомна, ова е суровата судбина на секој еден клуб во денешно време што ќе се реши поштено и фер да и парира на барселона
пред две сезони реков за бускетс дека е страшен потенцијал и дека е иднина на клубот. голем дел од членовите овде беа разочарани што јаја туре си замина, за да се ослободи место за него. каде е сега јаја каде е бускетс. едниот е светски, европски клубски и репрезентативен шампион.јаја туре е таму каде што е
зборот ми е, истото го мислам за адриано, според мене боље фудбалер (во целина) од тиаго, џефрен, фонтас...иако е разлика во години сепак, може да игра на високо ниво уште 5 години.
погледнете ја само асистенцијата за цеск, за првиот гол. комплетно негов гол, точно знаеше што прави, погледна, пасот му беше совршенство, изгледа едноставно токму дека е совршено. наместо цеск, да имаше човек во инвалидска количка ќе постигнеше гол, дури и да беше свртен обратно. топката така ќе се одбиеше прав во гол.
на страна асистенцијата, приденост негов во играта, во одбрана и во напад, и во целина како фудбалер е екстра добар.
еве HD снимка, ако некој ја нема постирано пред тоа
http://www.youtube.com/watch?v=vJnb2DgE5Ow