Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Најмногу ме нервира кога некој нов играч ( а и сеуште не е ништо официално ), ќе го ставите прв состав... Каде Санчез пред Педро и Афелај ???????????
Реално гледано Санчез моментално е подобар и од Педро и од Афелај, затоа и го ставив, а сега како ќе се уклопи у тимот тоа е веќе нешто друго ;)
Заеби Санчез, не знам како Луиз одма влета во прв план место Пујол :)
Значи составот е како би изгледала идеалната одбрана, нормално дека нема да игра пред Пујол али човекот си е веќе у години :)

напротив - ако Удинезе добие 35 мил. евра за Санчез завршиле одлична работа
Абе сега можи ви се многу 35 ама па ако го покажи својот потенцијал кој несомнено го има ќе си викате дека ефтино сте го зеле :D
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:42 PM ---
Најмногу ме нервира кога некој нов играч ( а и сеуште не е ништо официално ), ќе го ставите прв состав... Каде Санчез пред Педро и Афелај ???????????
Па нели за тоа и ги купувате?? Зошто би дале 30 + милиони за играч кој ќе седи на клупа? Мислам нема логика. Санчез за Педро и Афелај е Меси.

Па нели за тоа и ги купувате?? Зошто би дале 30 + милиони за играч кој ќе седи на клупа? Мислам нема логика. Санчез за Педро и Афелај е Меси.
Конкуренција е секогаш потребна, посебно кај екипи кои освојуваат титули неколку години во низа со истите играчи. Интер се најдобар пример за тоа кога ќе се заситат играчите.

И Маскерано беше 15 - 20 милиони, па прва полу - сезона беше резерва, дур постепено да се вклопи. Сепак Педро во овие 2 години значеше многу за Барселона и не може туку така да биде седнат на клупа.

Заеби Санчез, не знам како Луиз одма влета во прв план место Пујол :)
Луиз експлодираше во Челзи - воопшто не згрешија што го ангажираа.....не знам кој и како успеа да го поврзе со Барса,но верувај овој играч има да биде столб на било кој тим наредните 5-6 години

Абе сега можи ви се многу 35 ама па ако го покажи својот потенцијал кој несомнено го има ќе си викате дека ефтино сте го зеле :D
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:42 PM ---

Ти ако си олку добар да распознаваш квалитетите за фудбалерите , наместо да солиш овде памет дај барем биди му советник на Миросад Јонуз или на следниот тренер на македонија или пак биди му скаут на овие 3 лигашкиве екипи барем ќе имаш чар нешто xD во право сум?

Санчез подобар од Педро? Што нема да слушнеш...Па самиот Виља изјавуваше дека научил доста работи од Педро кој злато вредеше последниве сезони за Барса, а навивачи на Барса изјавуваат дека Санчез бил подобар од Педро...

Конкуренција е секогаш потребна, посебно кај екипи кои освојуваат титули неколку години во низа со истите играчи. Интер се најдобар пример за тоа кога ќе се заситат играчите.

И Маскерано беше 15 - 20 милиони, па прва полу - сезона беше резерва, дур постепено да се вклопи. Сепак Педро во овие 2 години значеше многу за Барселона и не може туку така да биде седнат на клупа.
Абе потребна е ама па Маскерано,Санчез,Фабрегас на клупа....тоа ти се 100 милиони на клупа. Па и таква конкуренција не чини :D На крај краева тоа си е проблем на Гвардиола
--- надополнето: Jun 21, 2011 4:45 PM ---
Ти ако си олку добар да распознаваш квалитетите за фудбалерите , наместо да солиш овде памет дај барем биди му советник на Миросад Јонуз или на следниот тренер на македонија или пак биди му скаут на овие 3 лигашкиве екипи барем ќе имаш чар нешто xD во право сум?
Не си!!! Само си дадов мислење....забрането е?

абе дечки што позиција игра овој санчез???
или може сегаде во нападот

Реално гледано Санчез моментално е подобар и од Педро и од Афелај, затоа и го ставив, а сега како ќе се уклопи у тимот тоа е веќе нешто друго ;)

Педро кој направи толку многу за овој клуб овие две години, сеуште некој го сметаат за просечен играч. За мене Педро е ГОЛЕМ играч, Педро е роден за ГОЛЕМИ натпревари, Педро трче со Алвес најмногу во тимот, Педро покрива цела страна, Педро е едноставно незаменлив во нападот....

Педро кој направи толку многу за овој клуб овие две години, сеуште некој го сметаат за просечен играч. За мене Педро е ГОЛЕМ играч, Педро е роден за ГОЛЕМИ натпревари, Педро трче со Алвес најмногу во тимот, Педро покрива цела страна, Педро е едноставно незаменлив во нападот....
Не викам не... Педро е ГОЛЕМ играч, али како што спомна некој погоре не даваме 40м. за да седи на клупа... ваљда Пеп има некој планови со него.

Одамна не сум бил на Кајганава, и глеам сте испоникнале у фан клуб Реал, па и ја кај вас малце...

Гледам некои викаат Педро е подобар од Санчез !? Во што бе !? Аааа во глума, да да во тоа е подобар... Ама у фудбал... бегајте бе... Туку некои и тој Алкантара го сметаа за подобар од Фабрегас, така да не треба да ви се замери...

За мене, Педро и Бускетс се обични просекуси, со развиен талент за глума... токму и тоа го прават во тимот, особено Бускетс. Добро сеа, Педро знае да даде гол коа ќе излезе сам пред голман... :rolleyes:

Нема љутиш нели... :D

п.с. Него и Санчез се реши да стане актер а? А добар фудбалер беше...

Одамна не сум бил на Кајганава, и глеам сте испоникнале у фан клуб Реал, па и ја кај вас малце...

Гледам некои викаат Педро е подобар од Санчез !? Во што бе !? Аааа во глума, да да во тоа е подобар... Ама у фудбал... бегајте бе... Туку некои и тој Алкантара го сметаа за подобар од Фабрегас, така да не треба да ви се замери...

За мене, Педро и Бускетс се обични просекуси, со развиен талент за глума... токму и тоа го прават во тимот, особено Бускетс. Добро сеа, Педро знае да даде гол коа ќе излезе сам пред голман... :rolleyes:

Си увеличуваат малце...па јас рака ставам во оган дека Педро Леон е Марадона за Месси, Роналдо, Роналдињо и Пеле ама на кој ќе докажеш:)

За ElNinho:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-Реал-Мадрид.46161/page-706#post-4166769

Не замарај со глумењето ти касни дискусијата два месеца. Ги имаш Роналдо и Ди Марија во тимот. Играчите на Барса барем не се брукаат да глумат против Леванте и Спортинг. Следи си го линкчето до фан клуб на Лузер Мадрид.

Прашај го Касиљас во што е подобар Педро од Санчез. Ќе ти каже. Виде двапати само оваа сезона.

А, за Алкантара. Почекај две-три години, не е подобар од Фабрегас ама ќе биде. Ти теши си се дека ние се залажуваме. Имаше навивачи на Мадрид што тврдеа дека Меси никад нема да стане добар фудбалер и дека Робињо е болје од него и тога си се тешевте.

Се сложувам брат, имаш право. Само што мислам дека Педро не е подобар од Санчез, ниту во глумење.
А и просекот Бускетс игра со врски, иначе ќе грееше клупа во Барса Б. Мора само да се истражи, какви врски има во репрезентацијата.

Не знам зошто би се лутеле, кога некој ја зборува вистината.
Намини пак за некој месец, ни треба некој што ќе не просветли ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom