Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не верувам, а и не сакам да верувам дека Тиаго ќе си замине . . . Сега уште помалку го посакувам Цеск во тим . . .

Па реков ја дека за мене иделано лето би било ако се потпишат Роси и Тијаго Силва. Никој друг не ни треба. А тие двајца можеме со малку среќа да ги земеме.

За Силва реално имаме минимални шанси да го земеме. Роси мислам дека 99% е наш играч. Фабрегас нека си седи во Лондон. Ако лани ептен сакав да го доведеме, сега сум ептен против негово доаѓање.

И јас сум против доведувањето на Фабре,а и мислам 90 % од сите фанови на Барса истото го мислат.Точно е дека ако се донесе Фабрегас тука тогаш Тиаго ќе си замине,а и во право е...Јас мислам дека Цеск подобро играше пред неколку години отколку овие последните 2 години.Гоооооолема грешка ќе биде ако му дозволиме на Тиаго да си замине,се глед дека дечкото има голем потенцијал,ќе си се молиме да го вратиме после ама ....Јас сум за Роси,еден лев бек и штопер како резерви и повеќе минутажа на Тиаго....

Цеск го токмиш со некој младинец ?! Цеск му е потребен на тимот да го задржи ова ниво на игра,детето може да биде идниот лидер на Барса после пензионирањето на Чави,тоа веќе го докажува во дресот на Арсенал.......такви деца не се раѓаат секој ден,а тоа што Венгер го препознал талентот и му пружил шанса вака да се развие - Арсенал добро ќе си го наплати......за тебе побитни ти се парите на клубот или како игра на официјални мечеви

Не туку побитно ми е да не ни се случи пак истата приказна како со Фабрегас,па потоа да даваме 30 милиони за детето или пак најлошото можно сценарио е да го гледаме како блеска во дресот на некој лут ривал.

Значи не сум против доаѓањето на Цеск...но не по секоја цена,не и по цена Тиаго да си замине.

„Секој тим секогаш има што да подобрува во својата игра. Ние треба да продолжиме да играме на истиот начин и следната сезона да освоиме уште повеќе титул.“ -

„Мислам дека балансот во тимот е одличен. Да, го загубивме финалето од Кралскиот Куп, но затоа славевме во Примера и Лигата на шампионите.“

„Сепак, мислам дека и покрај доминацијата во Шпанија и Европа, Барселона има каде да се подобрува и затоа верувам дека наредната сезона ќе бидеме уште многу посилни.“
-

Давид Виља . . . .

Санчез ми е најголема желба , а ако дојдат и Цеск и Роси, мислам оти ке бидеме страшни :) а и многу ке сум срекен

никој нема да ја даде баснословната сума за Суарез - а најмалку Барселона.....газдите си го преценија играчот и освен Шити не гледам друг клуб кој би издвоил 30 - 40 милиони за него

Ya negocian por Cesc

Преговараат за Фабрегас ... колку е вистина ќе видиме во следните часови (денови):D

Санчез 90% нов фудбалер на Барса...30милиони евра плус Бојан на едногодишна позајмица. :D

Кај прочита?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom