Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А замисли да не беше техМички поткован?зошто да не Роси - одлично му лежи шпанскиот фудбал и е добро техмички поткован,мислам дека во оваа Барселона има место и за него
А замисли да не беше техМички поткован?![]()
за возраст од 1 година добро забележуваш....ваков внимателен пост сигурно те чинел 10 минути препрочитувајќи ги буквите во твоите 3 збора....А замисли да не беше техМички поткован?![]()
за возраст од 1 година добро забележуваш....ваков внимателен пост сигурно те чинел 10 минути препрочитувајќи ги буквите во твоите 3 збора....
кој започнува ?? мора со некој да се спуштиш на негово ниво за да те разбери ....Зашто сега почнуваш? Да не ти го повреди егото случајно? Или немаш смисла за хумор?
кој започнува ?? мора со некој да се спуштиш на негово ниво за да те разбери ....
Пријателе, дечкото чисто од зафрканција го напиша тоа, без никакви други намери. И смајлито ти кажува.![]()
било како.....туку кажи ми зошто запаѓаш во вакви слични зајадливи дискусии со фанови кои врска немаат од фудбал,гледам и видеа постираш на друга тема......јас немам намера да објаснувам дека треба да се премолчи и да се остави да се жртвуваат играчи после прегрубите стартови од тимови кои не знаат да играат со топка.....
Ми ги направија баскети ја*ц*та. Ако сакаат нека го изгледаат видеото. Ако не ја сфатат работата од видеото тогаш: 1. Или не го изгледале видеото, 2. Или се глупи, 3. Или навистина се глупи. Четврто нема.
Не сакам никој да навредам, ама кој го изгледа видеото, и размисли со своја глава, ќе сфати се.