- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Сите (10) голови на Меси против РМ...Уживајте...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а 18 беше рекордот во ел класико ??? дуелите мислам ди стефано го држеше рекордот или се лажам ?Сите (10) голови на Меси против РМ...Уживајте...
Pep Guardiola has decided that Valdes, Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Puyol and Pique will not travel to Malaga for the final matchday of the league season.
За мајсторите разбирам, ама Виља требало да отпатува. Не заслужи одмор. Дури и ќе си дозволам да речам, во втората половина од сезоната не заслужи ни да биде во пакет со останатите.![]()
Едноставно им е тешко и психички и физички да се приспособат на тим што игра со такво темпо и со толку многу трчање во 3 натправарувања. Второ, Виља воопшто не ја кочи играта на Барса. Точно дека ќе беше подобро да дава по некој гол, ама креира простор, предводи контра напади и асистира цело време.
![]()
И на мене ми беше тешко да го спомнан тоа пред некое време, ама изгледајте ги последните 10 натпревари на Барса, ако не и повеќе. Колку и да се правиме стратези и паметњаковци, факт е дека Виља на утакмица не прави ни еден потег во корист на Барса. Воопшто не се отвара, а кога ќе се отвори и ќе добие топка, за 2 секунди противниците му ја одземаат. Се надевам ќе ме демантира на Вембли.