Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има Копа Америка :)

Најдов дресови на нет многу ефтини, нормално сигурно не се оригинал али цената е доста примамлива а копијата изгледа мн добро. Исто така има за избор и новите домашни дресови (тие денес што ги промовираа).
Еве ги сајтовите:

http://www.bangkokjersey.com/index.php?route=product/category&path=18_47

http://www.raresoccerjersey.com/index.php/Products/BARCELONA/View-all-products.html

Гостинскиве дресови само црни маички.

ne mozam da si go najdam postot kade sto mu vetiv na edno isfrustrirano momce, navivac na arsenal, posle porazot na emirati od 2-1 .. kade sto mu rekov ... ke ti se javam na 28mi, vo 22:35 :))) neka mi proveri nekoj vo postovite, posto mene ne mi gi dava, ako go najde da mi go prate vo PP... oti stvarno ke mu se javam :))) pa da proslavime zaedno, neli :)

go sakam falcao vo barca 4ovekon zver e kakvo 4ustvo za gol ima neka si ebe majkata :D

ne mozam da si go najdam postot kade sto mu vetiv na edno isfrustrirano momce, navivac na arsenal, posle porazot na emirati od 2-1 .. kade sto mu rekov ... ke ti se javam na 28mi, vo 22:35 :))) neka mi proveri nekoj vo postovite, posto mene ne mi gi dava, ako go najde da mi go prate vo PP... oti stvarno ke mu se javam :))) pa da proslavime zaedno, neli :)

Повелеле . . . :)

Go probuvaat hotelot izgleda, na nekolku metra e oddalecen od Wembley :-)) ako sega se blizu do wembley, na 28 maj ke bidat na negoviot teren :))) IgorChete, jas ti garantiram deka ke najdam samovolno broj od tebe i ke ti se javam na 28mi nekade kaj 22:30 najkasno do 22:45 :-)))) remember this :-))​

На фејсбук случајно видов некој постирал Хајдук - Барселона 23 јули....знае некој нешто подетално за ова, картта, оргнаизирање превоз ??? :vozbud:

На фејсбук случајно видов некој постирал Хајдук - Барселона 23 јули....знае некој нешто подетално за ова, картта, оргнаизирање превоз ??? :vozbud:

Првин требаше на 25 да се игра, али Ауди куп во Минхен почнува на 26 јули, па беше откажано со Хајдук, сеа гледам 23 се спомнува, не се надевам многу пошто нема ништо официјално сеуште... Ауди купот и турнеата низ USA се официјално закажани, за Хајдук нема ништо сеуште за жал...

Јас последно шо разбрав 23 јули Хајдук - Барселона, влез 300 куни. Е сега колку што памтам 1 евро беше 8 куни, шо значи некаде околу 40 евра ќе дојде влезот. Плус патот наваму-натаму, се на се изгледа ќе те фати околу 130-140 евра.

Abidal, close: “My life has changed, I’ve sold all of my cars to help”

http://on.net.mk/sportal/fudbal/mesi-go-povtori-golot-na-realovcite

Еве како Меси ги дрибла реалОВЦИТЕ

Ги ставив погоре линковите од youtube али ги тргнал јузерот :tapp:...
Супер шо си ги нашол на друго место.

btw

The players get bonuses of 20M in total for winning the Liga. If they win the CL, they will get another 20M in bonuses.

Ете парите за Цеск кај ќе одат... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom