Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
што е толку битно дали го удрил или не, се гледа како му се улета ко некоја будала, зар требаше да го удри па Алвес послем да не игра 10 месеца?
доволно е Гетафе против Реал М да се види што прави Пепе, ја овој играч не го сметам за нормален, треба да му се забрани фудбал да игра

^^^^
На видеово се гледа дека на фотошоп му ја продолшува ногата, погледнете поубаво

Не е фотошоп рипнат е фрејмот кога Пепе го удира Алвес додека на другиот клип паѓа точно на ударот . Јас имам две снимки од утакмицата и истото е кај мене !

И дефинитивно бил удрен Алвес така да најзаслужен беше црвениот ( и да не го удреше по правило е пак оправдан )

Не е фотошоп рипнат е фрејмот кога Пепе го удира Алвес додека на другиот клип паѓа точно на ударот . Јас имам две снимки од утакмицата и истото е кај мене !

И дефинитивно бил удрен Алвес така да најзаслужен беше црвениот ( и да не го удреше по правило е пак оправдан )

Да го удреше со отворена копачка ќе имаше скршена нога сега Дани...

abe ajde ostajte go alves i pepe torkoto
kazete nesto za na messi vtoriot gol,i toa so desna :)

Match squad (vs Sociedad): 19 players. Including Messi and Juvenil A Deulofeu. Iniesta injured. Puyol out by technical decision

Е ова е моментот што се чека, да дај Господ да добие уште сега 10тина минути, од в година повеќе!

Ајде ајде уживајте во победата..Калимеровците нека плачат :)

Новите кукли за тренинг

2011-04-29_ENTRENO_10.JPG

Да му е*ам матер ми личат исто како старите кукли на кои тренираше Меси во средата ( види потпис)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom