Фан Клуб: Барселона

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
што е толку битно дали го удрил или не, се гледа како му се улета ко некоја будала, зар требаше да го удри па Алвес послем да не игра 10 месеца?
доволно е Гетафе против Реал М да се види што прави Пепе, ја овој играч не го сметам за нормален, треба да му се забрани фудбал да игра

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^^^^
На видеово се гледа дека на фотошоп му ја продолшува ногата, погледнете поубаво
Не е фотошоп рипнат е фрејмот кога Пепе го удира Алвес додека на другиот клип паѓа точно на ударот . Јас имам две снимки од утакмицата и истото е кај мене !

И дефинитивно бил удрен Алвес така да најзаслужен беше црвениот ( и да не го удреше по правило е пак оправдан )

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не е фотошоп рипнат е фрејмот кога Пепе го удира Алвес додека на другиот клип паѓа точно на ударот . Јас имам две снимки од утакмицата и истото е кај мене !

И дефинитивно бил удрен Алвес така да најзаслужен беше црвениот ( и да не го удреше по правило е пак оправдан )
Да го удреше со отворена копачка ќе имаше скршена нога сега Дани...

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe ajde ostajte go alves i pepe torkoto
kazete nesto za na messi vtoriot gol,i toa so desna :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Match squad (vs Sociedad): 19 players. Including Messi and Juvenil A Deulofeu. Iniesta injured. Puyol out by technical decision
Е ова е моментот што се чека, да дај Господ да добие уште сега 10тина минути, од в година повеќе!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ајде ајде уживајте во победата..Калимеровците нека плачат :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Новите кукли за тренинг

2011-04-29_ENTRENO_10.JPG

Да му е*ам матер ми личат исто како старите кукли на кои тренираше Меси во средата ( види потпис)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241

Kajgana Shop

На врв Bottom