Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има шанси Аби да биде за финалето?

Јас колку што знам нема. Веќе две недели тренира со топка ама настрана од тимот. Не смее да ризикува удар на врз местото каде што е опериран. Смее да се врати во полн тренинг дури во Јули иако он сам понудил да преземе ризик и да игра во финалето на ЛШ доколку е потребно.

Why why? :)

Visca Barca'!

Match squad (vs Sociedad): 19 players. Including Messi and Juvenil A Deulofeu. Iniesta injured. Puyol out by technical decision

Match squad (vs Sociedad): 19 players. Including Messi and Juvenil A Deulofeu. Iniesta injured. Puyol out by technical decision

Уаауу Деулофеу :vozbud: ....се надевам ќе му даде шанса да одигра некои минути :)

А на Серхи Роберто ова му беше втор настап после Сеута така ?

Guardiola: "Abidal has started with ball exercises but I won’t let him play until the doctors assure me there's 0% risk.

Why why? :)

Visca Barca'!

тоа докажува каква гнаса ретардирана е Мурињо, педер мајчин се да му ебам. Да му забранат да биде тренер треба поради тоа негово ширење на анти-фудбал и некои си "конспирации" поврзани со Барселона и судиите. Тој ке ми кажува за чесно освоени ЛШ со труд,пот лелелел се да му ебам.

Деулофеу:vozbud:
Нека добие бар 10 минути, има да ги шета како мали деца.

ke imame mal problem so sostavuvanjeto na timot protiv sosiedad,no veruvam deka i so krpen sostav mozeme da pobedime

Ова POR QUE ( Зашто ) на преведувачот не ми текнуваше на кого ме потсетува се до овој момент

Инаку утре Барса Б да не играат против Реал Сосиедад ! Составов за утре е :vozbud:

tumblr_lkdkihM8zr1qdxgrdo1_500.jpg

НЕЕЕЕЕЕЕ :pos:

^ Сега ја симнувам утакмицата во HD само заради стартов ако е точно ова видео 100% сум сигурен дека Реал Мадрид ќе попие уште една тужба !

@toni и јас истото го мислев али видов јака милфица па тоа симнив место утакмицата :pos:
еве еден клип во HD кај што убаво се гледа дека има контакт
и прочитајте го коментарот со највише лајкови

^^^^
На видеово се гледа дека на фотошоп му ја продолшува ногата, погледнете поубаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom