Само едно нешто да ви пишам....НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЗАМАРАТЕ СО ИСКОМПЛЕКСИРАНИТЕ НАВИВАЧИ,ЕДНОСТАВНО УЖИВАЈТЕ СИ И ПУШТЕЈТЕ ГИ НЕКА ПАСАТ ТРЕВА.....ако му реплицирате,не правете го овде.....
Честитки до сите каталонци за победата,преслатка победа,а за финалето има време,не треба многу да летаме,како што тоа го правеа мадридистите пред овој меч.
Големо браво за Пеп кој играше со тактика на Мурињо,едноставно,како што сакаш ти да играш така и јас ќе играм,ако не ја скаш ти топката па јас ќе ја задржам кај мене и ела земи ја.Браво за Пеп.Пике,Маскерано сверови.Пујол,само како се балансира тимот и како само е сигурна одбраната со капитенот тоа е чудо,па макар играл и лев бек.
Едно големо + за Пеп што му наредил на Алвес да не „лета“ напред,со тоа го блокира патот на Ди Марија,а истото важи и за Пике,кој ги немаше тие пробиви напред....
Треба повеќе шанса да добие Афелај,не го велам ова само за вчерашниот меч туку и пред ова пишев дека треба да го игра него против РМ,брз,моќен,висок и тн....
Меси-нема да трошам зборови за него,мислам се знае......
За реваншот исто мора да се игра,иако ќе има повеќе простор,и да не се залажуваат дека се во финале уште од сега....Меси имал мала повреда,нека паузира наредниот меч и да биде спремен за вторник....
Толку....