Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
сега треба да се искористи можноста да се поентира најмалце уште еднаш и реваншот да стане формалност,сега треба да се стегни уште повеќе !

На Здравје нека е!

Честито финале дечки! Победа против Реал,ај и следната против МУ ,омразени екипи ми се :aplauz::pehar:

СМУКАЈТЕ ХЕЈТЕРИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!

Нека пушат сега ЗАДРИД.
Чекаме сега ФИНАЛЕ

Нека ви е честито влезо у финалето.....!!!!!! Уште еднаш докажате дека на Реал само името му е големо.

Браво Меси.Браво Виља.Браво Афелај.Браво Чави.Браво Валдес.Браво Гвардиола.Браво Барселона.
Visca Barca.

GIMME A HELL YEAAAAAAAAAAAAAAH ! Браво момциииииииии !!! ХЕЈТАЈТЕ СЕГАА!!!

сите фаули и сите груби стартови на мадриѓаните им се удрија од глава,Пепе си заработи она што заслужува секој натпревар,а Марсело го испрати надвор Педро и неговата замена Афелај асистираше за првиот гол по киксот на Марсело....

одличен натпревар за Барселона иако ослабена си го изигра своето и го казни Му за кукавичката игра,се разбира дека не смее да има опуштање во реваншот и да се заврши успешно и второто полувреме

НЕМАМ ЗБОРОВИИИИИ!!!! ВИСКААА БАРСАА!!

Која легенда е Пујол ! :cuc:

Честитки момци и девојки :pipi:

Game Over :pijan:

:motor:

Честито нека е победава момци.

Добро е што игравме многу претпазливо, очигледно Пеп ја увиде грешката од купот. Плус имавме утакмица дома па немаше потреба да се нападне со сите сили. Стрпливо се чекаше да попиздат играчите на Реал и да направат грешка која што ја направи неандерталецот Пепе. У продужение Меси ги реши. Вториот гол беше ебење, а првиот најголема заслуга на Афелај.

Visca el Barca !

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
А пред натпреварот се молев на нерешено.
Одлична игра..да се знае која е Барса.
Инаку има уште еден натпревар, играчите треба да останат максимално концентрирани и да го довршат започнатото на Камп Ноу.

VISCA EL BARCA !!!!!
VISCA EL CATALUNYA !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom