Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
eve vo ovie teski momenti poradi situacijata na abidal malku ne razveseli barcagirl :)

P.S. aksi me pukna od smea so toa ASL PLS,odamna go nemav procitano toj zbor :) :) :)
:vozbud:

Epa milo mi e shto ve nasmeav :)))
Teshki momenti se za klubot i navivachite... Se nadevam deka kapitenot ke se vrati vo igra :)
I da proslavime mnogu mnogu pobedi i tituli , za da ja zavrshime sezonata uspeshno kako shto ja pocnavme :D

Иначе, денеска изненадно од УЕФА упаднала контрола и правеле допинг-тестови ненајавено. :tapp:
Сигурно веќе знаете за тоа шо се случуваше со обвинувањето за допингот.

И Пике на твитер напиша: „Денес дојдоа за допинг тест од УЕФА.... Каква случајност“

пацерите можат да дојдат уште 20 пати ако сакат и само може клоцата да му ја ударат :-)) Комшииве лобираат, иако го одрекуваат тоа :-)
Visca el Barca!
i btw, operacijata na Abidal uspesna, vo vtornik podetalni informacii koga tocno ke se vrati na terenite...

пацерите можат да дојдат уште 20 пати ако сакат и само може клоцата да му ја ударат :-)) Комшииве лобираат, иако го одрекуваат тоа :-)
Visca el Barca!
i btw, operacijata na Abidal uspesna, vo vtornik podetalni informacii koga tocno ke se vrati na terenite...

Е после Платини ни помагал,како да не...супер информација за Аби,официјално или ?

каталонка а? брееј и жените знаеле што е убав фудбал... браво :)

Добредојде за новата членка.
Инаку, има ли официјално инфо за операцијата на Абидал?

Добредојде барса грл ,колешке :)
втората каталонка во клубот
а за абидал прочитав дека се опоравува,се надевам нема да испушти многу.

три часа траела операцијата и успешно му е отстранет туморот, најверојатно ќе може да излезе за една недела! ова е горе-доле официјално за некој саат ваљда и на сајтот ќе објават иако секаде пишува дека клубот ке ја почитува приватноста.

Ајде добредојде на новата Каталонка.
Супер ова за Аби,верувам во тебе ѕверу.

I VAZNO: Ne se znae dali ke mu treba uste lekuvanje i zazdravuvanje otkako ke go pustat od bolnica, ako ne mu treba, ke se vrati na terenite pobrgu otkolku sto e planirano...
I USTE POVAZNO: Igracot zamolil za maksimalna privatnost i stitenje od klubot :-)) koja sekoj eden ja zasluzuva

Eden tovar pomalku :-) <3 Abidal
I sega... all eyes on getafe!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom