Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ми падна голем товар кога прочитав дека операцијата врз Абидал прошла во најдобар ред. Нека се опорави добро па го чекаме на подигање на некој трофеј у мај. :)

Него, има ли нешто ново околу враќањето на Пујол? Деновиве неможев ништо да најдам за неговото заздравување и враќање на терените.
Кога се повреди првично пишуваше дека ќе одсуствува од 3 до 4 недели а ако не се лажам веќе проаѓа 5-тата недела.

Ми падна голем товар кога прочитав дека операцијата врз Абидал прошла во најдобар ред. Нека се опорави добро па го чекаме на подигање на некој трофеј у мај. :)

Него, има ли нешто ново околу враќањето на Пујол? Деновиве неможев ништо да најдам за неговото заздравување и враќање на терените.
Кога се повреди првично пишуваше дека ќе одсуствува од 3 до 4 недели а ако не се лажам веќе проаѓа 5-тата недела.

Tarzan po brza postapka ke go vratat, ako ne doktorite sam ke se vrati ... ke vidis :D

И да е спремен Пујол,јас би го одморил уште со Гетафе,за Виљареал да биде 100% фит.

Алвеш Пике Фонтас Адриано би ги играл во одбрана. :)

Ако се следи утре некоја традиција во ждрепките на ЛШ, ќе падне Интер или Челзи. Со Интер не сакам од навивачки аспект, а стилот на Челзи јасно е дека не и лежи на Барса, ама од друга страна ете им шанса да се покажат и да не го дуваат веќе за Обредо :)

Се знае најповолен противник Шалке, а и Шахтјор покрај тоа што се добар тим сепак мислам не се дораснати за дуел со Барса. Може и мулињата Тотенхем, мислам дека со нив не би имало преголеми проблеми.

188475_1510532698102_1677905305_955841_6175060_n.jpg

ХАХАХ!

Odlicni vesti za Abidal!!! Megjutoa, negovoto zakrepnuvanje moze i da potrae, se zavisi od toa kolkav del od crniot drob mu e isecen ... Moze da zakrepnuva edna nedela , a moze i 3 meseci ( ne daj boze !!!) A Puyol mora da se vrati, mnogu ni e potreben!
A dali ima nekoj informacii za drugite povredeni igraci?

a sto e povredata so pujol znae li nekoj nesto odamna go nema :S

^^ па освен вечно повредениот џефрен,другите се опоравуваат.
алвеш и адриано ќе бидат спремни за гетафе,за педро и меси нема информации :/
ма да педро и не би требало да стартува против гетафе,му треба малку одмор.

што се однесува до противниците за 1/4финале,ги посакував шалке но НЕ,се премислив. ги сакам МАНЧЕСТЕР сега и одма :)

Оф ми падна камен од срце,се поминало на најдобар начин,операцијата успешна,сега сите мисли да се насочат кон дуелот со Гетафе,да се добие тој меч ( мислам дека лесно ќе биде),па после има време за со Виљареал до 03.04 ќе се вратат сите повредени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom