Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
кој сака нека падне,најбитно е да се задржи формата......некако тимот ми станува анемичен после неколкуте повреди.....ако се изигра на вистинско ниво нема тим кој може да застане на патот

тим за гревота, само со судии можете да победувате.. срамови

Јас би сакал Шалке да ни се падне,многу да не се радува Раул :)

Сликата е од вчерашниот меч.
Кој може да најде нешто интересно на сликата :)

Barca-Arsenal 3-1.jpeg

Сумлив е Иниеста... Како ги грабнал Чави и Виља :pos2::pos2:

--- надополнето ---

Али и Виља... Ааааа, има љубов овде

^ Не бее...гледај ги нозете на Педро...на прсти е станат за да изгледа повисок :pos: ...јас се чудев од каде тоа Педро повисок од Маскерано!

Хааа да бе... Скријте ја сликата од Реаловци, оти ако ја видат лошо е... Повеќе од нас се бунеа во темата за ЛШ, како да они одпаднале...

Ајде, не гњавам поќе кај Вас... Поздрав

^ Викаш да ја избришам...па имаш право тие сеуште не се помириле со тоа што вие уште вчера се помиривте :)

Ајде поздрав и наврати почесто овде :pos:

Алвес се спрема за монструм гомно, го пржи го жуља :)

Како сте каталонцииииииииииииииииииииии ???????
Прво Честитки до сите фанови на Блауграна за пласманот а второ нов сум овде хехе ...
Ех не може да се кажи дека сум нов,ве читам секој ден,пост не ми има избегано,2-3 години така ги читам вашите коментари ама никако не било к‘смет да се регистрирам овде.Се смеев,изнервирав,чудев,прославував титули и што уште не со вашите постови АМА си седев сам така бес да напишан нешто ,како што ми рече еден мој близок другар ( Фан на Баерн а и на Барса ) : не седи така како Алиен хаха....(ке се пронајди тој кој е :helou: ...
Како и да е,подоцна ке напишам по опширно за нашите играчи вчера,за покажувањето,а се надевам ќе ме примите во групата:vozbud:
Честитки Честитки....Visca el Barca,Visca Messi,горд сум што сум фан на Барселона и горд сум што ке имам што да му кажам на децата и внучињата за оваа Барселона....поздрав !!!

Добредојде :)

Би сакал да играме со Шалке, барем во 1/4 финале да не се замараме толку по можност.
Ама како и да е, кој и да се падне, ако си ја играме нашата игра (по можност со голема ефикасност) нема да има големи проблеми.

хахахах кој од кој побудала ни е у тимот :D

Љубов е кога Барселона ќе си даде автогол за да му даде малку надеж на Арсенал :)

Дани глеј го бееееее.....мислиш ќе полетува :):)

Дани глеј го бееееее.....мислиш ќе полетува :):)

21b2exh.gif

Пред натпреварот. :icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom