Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Разграничете што е критика а што е плукање. А и секоја критика е добра, без разлика дали е позитивна или негативна. :)

Тито Виланова за теренот на Местаља: Regarding the Mestalla pitch, he complained: “The grass was high and was not watered but that’s a question of the home team to decide. It is up to them and we just have to adapt.”

Разграничете што е критика а што е плукање. А и секоја критика е добра, без разлика дали е позитивна или негативна. :)

Да, ова на пример е доста конструктивна критика.
меси: да ти се помочам на педерот себичен и на голот шо го даде
многу ми е криво шо меси го даде голот.

па во зависнот од тоа колку е успешен третманот ќе се утврди времето кога Пеп ќе ја напушти болницата. :( niso vaka

--- надополнето ---

e ova ne sum go znael
Najlosiot debut na svetot,Najdboriot igrac na svetot

Да, ова на пример е доста конструктивна критика.

Сепак се работи само за еден таков пост.

п.с. Дискус хернија е катастрофа. СЕ надевам дека Пеп брзо ќе се опорави.

Аххх..пола тим ни се повреди,па и тренерот!:tapp:
Дискус хернија не е доброо...Дај боже што побрзо да оздраве Пеп !!:toe:

^ ovaj Ivan Ivanovik ako saka da vidi greski vo odbranata slobodno neka se prefrli kaj madriganite

Абе ок до некаде и го разбирам. За фанови на Барса им е супер играва, победи се редат се си е супер. За неутрални фанови е многу тапа да ја гледаш Барса оти многу ретко се случуваат тие киксови нивни во одбранта па и во подавањата. Ама на кој му е ску*чено од тоа нека смени каналот има уште многу работи да се гледаат тоа време кога игра Барса.

Ќче оди некој од форумов на плоштад?

Ќе одев и јас, али од Струмица сите откажаа заради глупиот карневал, и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom