Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да видиме, до каде ќе не однесе себичноста на Меси. Изгледа премногу влијае трката со Роналдо. И со кој образ после се бунеше на Виља, срамота!
Адриано излегувај одма, да не ти се смее цел свет.

И она гомното Гуаита, 10 пати случајно го погоди топката, да ти ебам среќата скапана.

Тотално промашен пост единствените двајца што ги спомна ја решија утакмицата !!!

Нека ни е честита победата !!!

не беше многу забавно пошто Валенсија успеваше доста успешно да ја умртви играта на Барса,но мајсториштата со 2-3 потези се погрижија да се однеси целиот плен од жешката Местаља.....одиме понатаму !!!

Голем чекор кон титулата :)

Тотално промашен пост единствените двајца што ги спомна ја решија утакмицата !!!

Нека ни е честита победата !!!
Лесно е да се курчиш после завршена утакмица?
Ајде кажи дека не беше така на полувреме.

when nothing goes right, goes left...
ако не од десно, од лево .. класа си е класа...
јас не знам кој фан би се откажал во 40 минута? :-)) ало момци навиваме за футбол клуб Барселона, одете во другите фан клубови добро сме опишани.. ако веќе не можеме сами да си ја увидеме силата :-)))

Adriano me iznenadi toj stanuva seriozna opcija za sredinata na terenot zaedno so Keita. Messi si postigna gol i samo toa e vazno:) ,iako promasi toj ja pravi razlikata na terenot, Barca e dominantna so nego na teren.Ova e samo cekor do titulata ima uste mnogu derbija.

Абидал ѕвер! Во времето кога Барселона ја водеше Рајкард многу го мрзев зошто играше без мозок а сеа гледам се средил, станал човек :D

Адриано изигра солидно, иако некој треба да му каже дека не треба да шутира толку често :-)))

Дечки ѕирнете го сајтчево, имате вести, го ажурираат редовно.. :)

p.s. честито победа :)

Нека е честито победата, ептен важна утакмица за крајниот исход на сезоната. Според мене Адриано човек на натпреварот, иако во првиот дел беше изгубен со тие анемични шутеви. Сепак асистенција која ни носи 3 бода. :)

malku potesko no vazno e 3te boda gi lapnavme :)
ednas kazav za adriano,ako dobiva vakva minutaza ke bide uste podobar

Пинто нека поработи на исфрлување на топката подхитно :)
алвес со адриано бочно слаби двајцата вечерва,адриано мн. подобро игра десно,лево е подобар максвел.
пике и абидал зверишта вечерва
бускетс ОДЛИЧЕН!
маскерано солиден
чави невидлив
иниеста една од послабите утакмици,не знаеше ни кај игра ни шо игра вечерва
виља онака,а и не можеше да дојде до израз.
меси: да ти се помочам на педерот себичен и на голот шо го даде
многу ми е криво шо меси го даде голот.

требаше кеита наместо адриано да стартува,и максвел лево.
но тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom