Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
http://younggunsblog.co.uk/2011/02/arsenal-agree-deal-for-barcelonas-toral/

У пм! Кој ќе ве чита вас и звездите на Барса за 5-6 години како ќе изјавуваат дека имал Каталонска крв и дека сакал да игра за Барса... :)
Се погоди еден таков (читај Фабрегас).....Мерида знаеме како си помина нешто ми вика дека и овој на крај ќе заврши во Фулам, Еверотн, Виљареал, Еспањол :)

Се погоди еден таков (читај Фабрегас).....Мерида знаеме како си помина нешто ми вика дека и овој на крај ќе заврши во Фулам, Еверотн, Виљареал, Еспањол :)

Абе никогаш не се знае :) Во Фулам, Евертон нема шанси поради тоа што е Шпанец..Во Атлетико, Виљареал можеби, ама може и да биде Фабрегас 2 :)
Мерида е глупчо...не беше доволно трпелив и грешката ја гледам само во него..

Мадридски весник www.as.com СЕРИОЗЕН МЕДИУМ :tapp:
Barcelona-Athletic.jpg

ostaj sto edniot skroz go izbrisale,nego i drugiot go zalepile so Messi

Абе што се замарате незнаем битно е Барса дека победи и 3 бода останаја на Камп Ноу... Инаку ме интересира Пујол до когај ќе биде надвор од терените ?

Дали има некој вистинита информација, дали Пујол и Валдес ке играат против Арсенал ? :)

Абе никогаш не се знае :) Во Фулам, Евертон нема шанси поради тоа што е Шпанец..Во Атлетико, Виљареал можеби, ама може и да биде Фабрегас 2 :)

_45080509_arteta_ap.jpg

Најдобриот играч на Евертон, Микел Артета. Потекнува од младинската школа на Барса, (бил) стандарден играч на Барса Б, за првиот тим не знам дали има настапи. Неговиот прекар е Новиот Гвардиола.:)

Момци колку од вас ќе присуствуват на ремунтадата во Скопје? Гледам има многу заинтересирани од сите градови, а како шо дознав, не ме фаќајте за збор незнам колку е точно, Филе ќе водел емисија на отворено во Ск, со видеобим ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom