Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Педро немал врска ??? Педро само имаше лошо издание вчера и не беше единсвен играч што потфрли Инаку момчето е :zver: инаку ја сум разочаран од Пике сварно последниве утакмици не ги игра баш баш мислам дека треба малку да одмори ... Сеа тимот треба да не израдува со победа против Мајорка во сабота и да им се одмаздиме за минатата утакмица !

180908_10150137427745469_351142070468_8579442_7332514_n.jpg

Да, го ебам, овој не планира на фудбалот да се посвети.

Значи од тие критики за играчите ми е преку глава со извинение... Педро не дал два натпревари гол, и одма Педро не чини... Пиќе и јас го критикувам, последните натпревари, но и тој е од крв и месо... Педро иако не постигнува голови, игра, покрива, навлекува по 2 играчи...
Афелај моментално од тоа што го придонесува Педро на терен, не може ниту една половина да придонесе.

Значи затоа почна Барса голови да прима...:pos:
Ете ја "ПРИЧИНАТА"...:wub:
Шакира..........:cheeky2:му го испи мозокот на детето......:pos::sekss::sekss:

Ебати Пиќе ебати, и јас да ја дупам најубавата жена во свет и мене курот нема да ме боли за фудбалот.:)
Оправдани се тие причини дека игра слабо.:D

Педро играл лошо оти не давал голови. Ако сака нека не даде ниту еден гол до крајот на сезоната, ама тоа што го придонесува тој во играта, во напад, одбрана и средина, тоа не го прави ниту еден играч во тимот. Педро е играч кој трча премногу, затвора простор во одбрана, ја шири играта во напад, поврзува напад-одбрана... со еден збор, тој е многу корисен играч. Верувајте дека Пеп немаше да има толку доверба во него и да му дозволи да игра во скоро секој натпревар ако не е така:smir:

Пред натпреварот мислев дека или ќе биде тешка победа или Билбао ќе добие петарда. За жал испадна второво, но најважно е што 3те бода се освоени.

хахахахах... добар си дечко добар не викам не :) :) :)

^ А ја глеаш првата? И ја сфати ли поентата на постот :)

хахахахах... добар си дечко добар не викам не :) :) :)

Е многу си смешен, сум направил банална грешка во 3 саат сабајле. Ако ништо друго те израдував гледам тебе, се исполни изгледа душевно :) :)

п.с. да ти е*ам тимот за кој навиваш, ми скинаа 1000че што не можат една усрана Сампдорија да победат.

он топик: Не знам кај видовте дека Педро глуми ѕвезда или што ти знам друго. Точно на претходниве 2 - 3 натпревари е нешто послаб, но постојано трча, подава, се бори и верувам дека за брзо време ќе постигнува пак голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom