Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ajde 4estito pobedava neka ni e katalonci poleka no sigurno ja prebrodivme krizata sea prodolzuvame da gazime ponatamu :vozbud:
a ovie hejterive od zadrid mozat samo da go :pusk: na aksi,toni i site fanovi na barca znam deka imate tezok kompleks od nas ama sto da vi pravam:smir:

Ми се допаѓа што во сабота ние играме од 20 часот а Реал од 22 ако тепаме (а уверен сум дека ќе тепаме) притисокот ќе биде на нив па и на Кристијано Роналдо !!!

Ме плашат Мајорка искрено да ви кажам. Првата нерешено ја изигравме, да се надеваме дека ќе биде подобро на оваа ...

Ме плашат Мајорка искрено да ви кажам. Првата нерешено ја изигравме, да се надеваме дека ќе биде подобро на оваа ...

Доста сомнежи, ајде малце оптимизам, споменување петарди, ецетера, ецетера. Абе, никој не спомна дека МЕСИ е пак ТОП стрелец во Ла Лига па и пошироко? :smir:

Доста сомнежи, ајде малце оптимизам, споменување петарди, ецетера, ецетера. Абе, никој не спомна дека МЕСИ е пак ТОП стрелец во Ла Лига па и пошироко? :smir:

Јас спомнав :helou:

Абе ок се тоа, али па лошо е кога се надеваш на најдоброто, па на крај да испадне спротивното.

^^ Еве.
Sobre las bajas por lesión del defensa Carles Puyol y del portero Víctor Valdés, Guardiola ha avanzado que, según lo que le han comentado los médicos del club, no tardarán en volver a estar a su disposición. "La perspectiva es que no estarán uno o dos meses fuera", ha indicado Guardiola sobre los lesionados, y ha resaltado el papel de José Manuel Pinto en la portería. "Siempre que ha jugado Pinto lo ha hecho muy bien. Es un excelente portero", ha precisado.

Значи Росел за пари и дупот ќе го даде:nesvest::nesvest::nesvest:

Xavi (129) and Busquets (105) have completed more passes as the whole team of Athletic (188). Ништо ново.
Направете споредба помеѓу Бускетс на почетокот на минатата сезона и на сегашниот Бускетс. Неверојатен развиток. Дечкото има потенцијал, доколку продолжи со ова темпо, еден ден да биде тоа што сега е Чави. Мислам дека во оваа средина со Чави, Иниеста, Бускетс, Маскерано, Кеита, Афелај и Тиаго, Фабрегас би бил само вишок. Да, ја има ДНК-та на Барса, но со неговото (веројатно) доаѓање ова лето, автоматски пропаѓа Тиаго. Бидејќи ќе биде промовиран во првиот тим за наредната сезона, нема да може да игра за Барса Б, а ако дојде Цеск, нема да има прилика да заигра ни 2 натпревара за првиот тим.

Иниеста изигра маестрално вечерва, незаменлв е на позицијава.
Честито победа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom