Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Penya Blaugrana Macedonia Блауграна фанови, ајде на 8. март да ја собереме ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА во Скопје, заедно да гледаме натпревар! Каде - ќе организираме ние. Ќе биде на јавно место, на отворено, спектакуларно :) Велес е со нас, Струмица е со нас како што чув... Ајде да го направиме најголемиот навивачки собир на блауграна фанови во Македонија кој ќе го снимиме и ќе им покажеме во Барселона со кого си имаат работа!!! :)

Мора да се собереме :D

Јас идам!Веднаш ќе го аднам на фесјбук:p

Здраво на свите нов сум на форумов и сум огромен фан на Барселона уште од мали нозе !!! ме радува што има толку многу фанови на Барселона на форумов и се надевам вечер на победа поздрав до сите !!!

Ќе биде тежок натпревар,а посебно ако играат како во Купот (што и верувам дека ќе биде случајот)...но одиме на победа!

Здраво на свите нов сум на форумов и сум огромен фан на Барселона уште од мали нозе !!! ме радува што има толку многу фанови на Барселона на форумов и се надевам вечер на победа поздрав до сите !!!

Добре дојде :)
Инаку составов владее, важно Максвел го нема:je::je:
Одиме на победа иако ќе биде пеколно тешко.....посебно ако не дадеме гол во прво полувреме.

Без Дани ќе бидеме против Мајорка на гости!

Иначе добра игра,клучот е раниот гол што го постигнавме.
Сега уште еден гол и Афелај одма на местото на Педро!

Добра топка одбрани диџејот ( Пинто )

Ајде еден гол на почеток на второ и да ја завршиме утакмицата !!!

Ќе се сликаме, ако не поведеме 2:0.
Чиста среќа беше одбраната на Пинто.

Браво за Виља,влегува во одлична форма! TОО ПИНТОО МАЈСТОРЕЕЕ !!! :vozbud:Сега уште еден гол и да ја решиме,да не биде како Арсенал !

Добро играме, лесно, но без некоја чиста шанса за гол. Ептен е густо пред шеснаесетноков на Билбао, ја би у второ Меси почесто да игра како десно крило, малце повеќе да се развлече нивната одбрана.

Виси нашиот гол треба да влезе Афелај или Бојан на местото на Педро и да обезбедиме победа, симнувам капа за одбраната на Пинто.:)

Леле човече шо се случува со одбранава......Пике правец на клупа, од Милито барем очекувам да направи кикс, нека ја излади главата малку.

К О Н Е Ч Н О, ајде сеа да прекине оваа мини криза !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom