Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добра ждрепка неможам да се пожалам. Лондончанине ни се стари познаници, редовни пациенти па нека остане така и годинава :)

Сирот Арсенал :(

А,и не само Арсенал,туку и секој нареден противник на Барселона до финале...јебига не е интересно више.

нема да биде баш песма лета против Арсенал, до Февруари сигурно ќе се опорават од повреди и ќе влезат у форма. ама барем ќе гледаме фудбал а не паркинг за автобуси!

Ја посакуваа Барса и ете им ја Барса,нашиот противник во 1/8 финалето ќе биде Арсенал,тим кој минатата година беше посрамотен на Ноу Камп,ќе биде добар натпревар,се надевам дека ќе биде како и минатата година и лесно ќе ги поминеме лондончани:)

zaso be arsenalllllllllllll zal mi e za niv baksuzi nevideni se :S gi sakav inter da gi zgazime totalno

Арсенал нема среќа али то е то јбг, сакав интер да се паднеше да му вратиме за лани али ок е пак ке речам штета за арсенал,али ај белки нема да летат петарди.

нема да биде баш песма лета против Арсенал, до Февруари сигурно ќе се опорават од повреди и ќе влезат у форма. ама барем ќе гледаме фудбал а не паркинг за автобуси!

Ме бендиса постот

--- надополнето ---

Ја посакуваа Барса и ете им ја Барса,нашиот противник во 1/8 финалето ќе биде Арсенал,тим кој минатата година беше посрамотен на Ноу Камп,ќе биде добар натпревар,се надевам дека ќе биде како и минатата година и лесно ќе ги поминеме лондончани:)

Зошто посрамотен ? Ниту се браневме ниту имавме намера... Изглеговме, изигравме и изгубивме... Нема срамота... Срам ќе беше ако не излезевме на терен...

И ако е така, Реал до сега требаше да се откажи од фудбалот, заради Вас...

Поздрав и добар фудбал

Се мислеше посрамотовање од резултатски аспект.Мада 4:1 не е некое големо посрамување.

Се мислеше посрамотовање од резултатски аспект.Мада 4:1 не е некое големо посрамување.
хаха а тогаш реал што треба да кажат?:pos2:
ќе ги згазиме пак се знае...
само штета ако изгуби реал од лион (како по обичај последниве 121834983493 години :pos2:)
бидејќи сакам да гледам како ги газиме реал во лига на шампиони...

^ Подобри сме без него :)

Инаку задоволен сум од ждрепката, ќе гледаме фудбал против Арсенал:back:

Сепак Фабрегас...а не Ибра или Ето :)

Добро е барем ќе гледаме офанзивен фудбал...ама немојте да мислите дека ќе биде лесно.
Ќе треба да се намачиме за да ги поминеме.

Еден добар цитат шо ми остана во очи од фан клуб Арсенал.

warmaster напиша:
доколку се неутрализираат чави и Меси па и Иниеста нема да биде проблем да изненадиме.

:pos::pos::pos:

Ниту се жалам, ниту преувеличувам. Го добивме најтешкиот противник од можните 6. Ниту италијанците, ниту французите не можат да ни се спротистават, колку што може Арсенал.
Немаме лесна задача, ама ако сме со цел состав, нека му ја мислат. Лани Цеск не успеа да игра на Камп Ноу, се надевам оваа година ќе дојде.
Едно прашање, црвен картон добиен во последното, 6то коло во групите, дали важи во 1/8 финале или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom