Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Puyol Maxwell - Xavi Mascherano Iniesta - Pedro Messi Villa

Bench Barcelona: Pinto, Adriano, Milito, Abidal, Busquets, Keita, Bojan

Силен состав... се освен победа е еднакво на неуспех

znaci ke igra xavi iako se zalese na povreda
ja sum za da ne igra da ne se zaebe situacijata so nego

Штом го пуштил Пеп, значи се е во ред. :)

Вечерва очекувам тешка игра и не многу убедлива победа, ама во секој случај од Мадрид да се вратиме со 3 бода.
Иначе имам чувство дека Маскерано ќе го постигне првенецот.:):)

Давид Виља...:tapp:

Пак ми е мизерен иако даде гол, до сега требаше хет трик да има игра дечкото ко да му е втора утакмица у кариера :)

Виља-Меси, Меси -Виља, растур систем.

Уште да ги најде правилните копачки Давид, и ќе биде 7+ секој натпревар.

Ова е таа класична Барселона која сме научени да ја гледаме :)

Браво за Виља.А баш мислев да пишам дека постот што го пишав пред некое време е точен(дека тоа со Севиља беше само среќа).

Браво за Меси и за Виља, иако Виља требаше барем уште еден гол да постигне.
Него помошников чист гол ни поништи ! :raz:

Екстра дуо се Виља и Меси. Уште и Педро да се вклучи целосно во тој ритам и ќе има :drk:. :):)

Иначе како скриен Инзаги да го имаме во составот. Секоја 3та минута офсајд. :tv:

dobar natprevar
iako od koga go isklucija pike pa do isklucuvanjeto na boateng imavme mal pad na igrata sepak se dobro se zavrsi

Честито нека ни е победата, да ни се множат.... Погодија сите од нападот, највеќе ме радува и Педро што дојде до погодок.... Чави и Иниеста :vozbud: Меси СТАНДАРД БОЖЕСТВЕНО :), Кажав за Виља дека излегува од криза... Инаку Чави како ги врти противниците, не знам како свест не и се заврти :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom