- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 8
^
+100
+100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој да ги потврди или демантира гласините дека Џек Вилшер има Барса ДНК?
Тоа доктор Чави да го прашаш,тој цело лето за тоа зборуваше,јас само негови изрази користам.:smir:Што се подразбира под Барса ДНК?
Ако мислиш дали некогаш играл во Барселона макар и на еден ден, одговорот е не... нема никаква допирна точка со Барселона.
Тоа доктор Чави да го прашаш,тој цело лето за тоа зборуваше,јас само негови изрази користам.:smir:
Инаку фала на одговорот.
Уште ли е во Лондон бе?Ќе одговори Цеск наредното лето:smir:
Уште ли е во Лондон бе?(
Ај зимата може ќе му залади,па ќе дојде во Барса.)
Инаку шпекулациите за Џек Вилшер доаѓаат од врвот на Барса,Росел.
Еве што изјавил:
Jack Wilshere has Barca DNA. His real name is Enrico Iglesias Franco Catherine Zeta Jones Nadal Del Bosque.![]()
Толку брз,што едвај свативме за шо збори.Ова претпоставувам пробуваше да го смислиш од средината на јули, така? Зошто тогаш беше изјавата на Чави дека Цеск ја има Барса во гените.
Нема што, брз си.
Јап.Ти ова сериозно ? Тоа беше заебанција.
Од Струмица сум бе дете,не Англија.po navivacot na real dojdi uste eden ama ovoj e od anglija da tropa zeleni![]()
Скокаш делови од постовите? Реков дека јас не сум го измислил..Ова претпоставувам пробуваше да го смислиш од средината на јули, така? Зошто тогаш беше изјавата на Чави дека Цеск ја има Барса во гените.
Нема што, брз си.
Јап.
Туку кажи ми како е Цеск,има асистенции/голови оваа сезона во дресот на Барселона?
Скокаш делови од постовите? Реков дека јас не сум го измислил..)