Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ги потврди или демантира гласините дека Џек Вилшер има Барса ДНК?

Што се подразбира под Барса ДНК?

Ако мислиш дали некогаш играл во Барселона макар и на еден ден, одговорот е не... нема никаква допирна точка со Барселона.

Што се подразбира под Барса ДНК?

Ако мислиш дали некогаш играл во Барселона макар и на еден ден, одговорот е не... нема никаква допирна точка со Барселона.
Тоа доктор Чави да го прашаш,тој цело лето за тоа зборуваше,јас само негови изрази користам.:smir:
Инаку фала на одговорот.

Тоа доктор Чави да го прашаш,тој цело лето за тоа зборуваше,јас само негови изрази користам.:smir:
Инаку фала на одговорот.

Ќе одговори Цеск наредното лето:smir:

Ќе одговори Цеск наредното лето:smir:
Уште ли е во Лондон бе? :((
Ај зимата може ќе му залади,па ќе дојде во Барса.:))
Инаку шпекулациите за Џек Вилшер доаѓаат од врвот на Барса,Росел.
Еве што изјавил:
Jack Wilshere has Barca DNA. His real name is Enrico Iglesias Franco Catherine Zeta Jones Nadal Del Bosque.:toe:

Уште ли е во Лондон бе? :((
Ај зимата може ќе му залади,па ќе дојде во Барса.:))
Инаку шпекулациите за Џек Вилшер доаѓаат од врвот на Барса,Росел.
Еве што изјавил:
Jack Wilshere has Barca DNA. His real name is Enrico Iglesias Franco Catherine Zeta Jones Nadal Del Bosque.:toe:

Што киниш зелени бе дечко ? не те разбираме што сакаш да кажеш.
Можеш да кажеш што сакаш да објасниш со тоа ? или да ти се смееме како на Улав ?
Добар си или ти Требаат Апчиња ? Што е тоа Чек Вилшер Бил Барса ДНК ? Каде го Прочита Тоа Шо ти е филмот ?

Ти ова сериозно ? Тоа беше заебанција.

Ја можам само да ти потврдам дека СИТЕ ексклузивни интервјуа во Англиски весници (daily mail, daily telegraph, sun....) со фудбалери на Барселона последниот месец и изминатово лето се фалсификат.
Барселона моментално бара начин да се справат со таа појава.
Ова е само FYI.

Друга работа.
Thomas Vermaelen: 'Cesc Fabregas Has Barca DNA'

wtf ?

Ова претпоставувам пробуваше да го смислиш од средината на јули, така? Зошто тогаш беше изјавата на Чави дека Цеск ја има Барса во гените.

Нема што, брз си ;) .

Ова претпоставувам пробуваше да го смислиш од средината на јули, така? Зошто тогаш беше изјавата на Чави дека Цеск ја има Барса во гените.

Нема што, брз си ;) .
Толку брз,што едвај свативме за шо збори.

@goche

немам ништо против тебе..ама кои класификации ги имаш ти за кажеш дека ,,тој,, навивач на Мадрид тропи зелени...
како прво јас објасснив зошто така мислам не дојдов овде да кажам дека Меси не е играч на Барселона..или дека Фабрегас не е од школата на Барселона--тие се едноставни факти..против тоа колку и да сакам неможам затоа што тоа се коси со здравиот разум...не сум до толку глупав

нај на крај овој форум е за разменување мислења ..не нападнав никој не навредив никој а ти мене ми кажуваш дека тропам зелени...
ако не ти се допага не читај..немав намера никој да нападнам или навредам само изнесов МОЈ став за работите во Барселона
и со тоа ти или било кој друг може да се согласи или да не се согласи, а не да ми кажуваш дека ,,тропам зелени,,затоа што не сум толку голтак за фудбал колку што ТИ во овој случај ме проценуваш ;))))

dobro de ti pa odma se lutis :)
me iznervira toj od arsenal i zatoa rekov deka posle tebe odma dojdi drug da tropa zeleni :)

^
ма нема проблем..само сакав да кажам дека не сум од они што ке кажат-пример,,Реал е најдобар,,а не објаснуваат зошто
кога кажувам став сакам да го објаснам..сакам да напишам зошто така мислам..затоа и јас така изреагирав...ама нема проблем ;)))

Ти ова сериозно ? Тоа беше заебанција.
Јап.

po navivacot na real dojdi uste eden ama ovoj e od anglija da tropa zeleni :)
Од Струмица сум бе дете,не Англија.
Туку кажи ми како е Цеск,има асистенции/голови оваа сезона во дресот на Барселона?

Нема што, брз си ;) .
Скокаш делови од постовите? Реков дека јас не сум го измислил..:))

Јап.
Туку кажи ми како е Цеск,има асистенции/голови оваа сезона во дресот на Барселона?
Скокаш делови од постовите? Реков дека јас не сум го измислил..:))

Што кажвиш ти бе ? Објасни што сакаш да кажиш 2 дена те читам никако да те разберам, другите на фан клубов незнам дал те разбираат.
Прво викаш Џек Вилшер, Потоа Цеск Фабрегас. Што е ти е поентата ?
Немојт да те разберит ниту Френк Дребинд од Гол Пиштол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom