Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Утре сакам да ја видам кантерата во напад. Значи средината да биде Маск/Буски, Чави и Иниеста, а да напаѓаме како шо напаѓавме лани на крајот на сезоната со Педро, Бојан и Меси. Време им е и на Бојан и на Педро да се распуцаат инаку цела сезона ќе треба да се молиме на Меси и Виља само.

^ Чави е аут за утре.

Го сакам Буски на негово место, Иниеста до него, и Маске позади нив.

Бојан се шпекулира дека ќе стартува, Виља центар и Педро десно... Меси влегува на полувреме ако заглави работата, иако можно е и да започне Меси.

^ Чави е аут за утре.

Го сакам Буски на негово место, Иниеста до него, и Маске позади нив.

Бојан се шпекулира дека ќе стартува, Виља центар и Педро десно... Меси влегува на полувреме ако заглави работата, иако можно е и да започне Меси.
За Чави заборавив скроз. Епа чим така Иниеста, Кеита и Буски/Маск. А нападот да остнае како шо го кажав
П.С.Виља има црвен паузира утре:)

Кеита е најдобро да игра..
Очекувам лесна победа..

utre najverojatno na mestoto na povredeniot xavi ke bide iniesta,a do nego busktes i keita
a vo napadot kanterata. bojan messi i pedro
http://www.gol.bg/barcelona/2010-10-02/pep-ima-alternativa-na-shavi.87879

http://sportdenes.com/index.php?opt...17-09-21&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
vo pravo e messi
edna den sakam pak da se vrate mojot omilen trener iako e tesko toa
Прегледај го приврзокот 35361

Опа Меси ќе оди во Галтасарај!!

:pos:

Утре очекувам победа на Кампот, каква таква.

Мислам дека со овој состав ќе излеземе...

Виќец
Дани Пиќе Пујол Абидал
Буски/Маске
Иниеста Кеита/Буски
Педро Лео Бојан

Валдес
Алвес---Пике---Пујол---Максвел
Иниеста---Маскерано---Бускетс
Педро---Меси---Бојан

Според мене, вака би изгледал составот вечерва.

Да да, во 7 часо со стримче пред пц утакмица ке се гледа!

Шо и фали на Алфа ? :)

Иначе не верувам Кеите два натпревари да ги преседи на клупа, го очекувам во прв тим денес.

Шо и фали на Алфа ? :)

Иначе не верувам Кеите два натпревари да ги преседи на клупа, го очекувам во прв тим денес.

Навикнана сам на пц.И на алфа да гледам, на зулу ке е не на телевизоро :)

Навикнана сам на пц.И на алфа да гледам, на зулу ке е не на телевизоро :)

Ако имаш нет за трошење, бегај од зулу и алфа подалеку, глеј си на стрим со каталонски коментатор на Барса тв. :)

btw Барса Б игра со Кордоба во 17ч. Два саата пред главната утакмица, така да идеално можете да си споите 4 часа тики-така фудбал. :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom