Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за дечките на Леванте позади клупата на Реал со Барселона шалови и "Мурињо преведувачот " натпис ! :hump:

Немојте така бе,тој е најдобриот,тој е специалниот хахахаха гомно смрдено се да му е*ам!

Читајте фан-клуб Реал. :pos::pos::pos:
Едни се отпишаа од титулата, други викаат Мурињо не знае да постави игра. :pos2:
Па, нели специјалец беше, овај де, специјален. :nesvest:
Изгледа многу материјал за преведување имал синоќа, па неможел да измисли тактика. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ние да си гледаме за нас та да оставеме другите клубови!Мада мило ми е коо читам такви работи за Реал.

--- надополнето ---

Ауу црвен картон за атлетик билбао, повеке шанси за нас!

Билбао се секогаш многу, многу мотивирани кога играат против нас(не сакам да кажувам како играат против другите, не сум јас Жозе Мурињо:):)). Тоа се Баскијци, кои не се откажуваат од ништо. Со самото тоа што сме без Меси, дефинитивно ќе одат на победа, а тоа можеме да го искористиме на брзи контранапади од страна на Виља и Педро пред се.
Меѓутоа, како што кажав, тоа се Баскијци и ќе играат подеднакво силно во одбрана и напад, т.е. не треба да значи ако се они во напад, а нашиве им пресечат топка, дека лесно ќе направиме контра, во секој наш напад, ќе се бранат со минимум 8 играчи(со голманот 9:)), но кога ќе ја имаат топката во своите нозе, ќе напаѓаат во голем број. Барем така очекувам пред почетокот на натпреварот, не можеме со 100% сигурност да знаеме како ќе пристапат на овој натпревар домаќините. Меѓутоа, со сигурност, очекувам страшно тврда и напната игра, мислам дека ќе има многу картони, од кои повеќето(или сите) за домашните играчи.
Ова се моите прогнози, за саат време ќе видиме дали нешто сум погодил.:)

Досега не е лошо.

Ајде ајде......еден гол е потребен. Еден да го дадеме, па ако сака и никаков нека биде и од пенал нека биде, ама МОРАМЕ да победиме.

Сега мора да ја искористиме шансава, имаме играч повеќе !

Мора за брзо да заврши љубовта меѓу Виља и статививе :toe:

ЧАВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom