Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Чекајте бе, не се радувајте(јавно) на туѓа несреќа.![]()
Шо бе не се радувај......да не пиев апчиња дрво ќе се напраев вечерва

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекајте бе, не се радувајте(јавно) на туѓа несреќа.![]()
Браво за дечките на Леванте позади клупата на Реал со Барселона шалови и "Мурињо преведувачот " натпис ! :hump:
Билбао се секогаш многу, многу мотивирани кога играат против нас(не сакам да кажувам како играат против другите, не сум јас Жозе Мурињо). Тоа се Баскијци, кои не се откажуваат од ништо. Со самото тоа што сме без Меси, дефинитивно ќе одат на победа, а тоа можеме да го искористиме на брзи контранапади од страна на Виља и Педро пред се.
Меѓутоа, како што кажав, тоа се Баскијци и ќе играат подеднакво силно во одбрана и напад, т.е. не треба да значи ако се они во напад, а нашиве им пресечат топка, дека лесно ќе направиме контра, во секој наш напад, ќе се бранат со минимум 8 играчи(со голманот 9), но кога ќе ја имаат топката во своите нозе, ќе напаѓаат во голем број. Барем така очекувам пред почетокот на натпреварот, не можеме со 100% сигурност да знаеме како ќе пристапат на овој натпревар домаќините. Меѓутоа, со сигурност, очекувам страшно тврда и напната игра, мислам дека ќе има многу картони, од кои повеќето(или сите) за домашните играчи.
Ова се моите прогнози, за саат време ќе видиме дали нешто сум погодил.![]()